Reklama

Reklama

Vědec James Radnor je povolán zpět do práce na projektu, který kdysi vedl. Jeho cílem bylo sestavit stroj, jež má otevřít bránu na cestování časem. Věci se však vymknou kontrole a část Radnorova týmu nenávratně zmizí v budoucnosti. Vědec se rozhodne se vším skoncovat - ovšem ne na dlouho. Plukovník Wichita je odhodlán obnovit pod svým vojenským vedením projekt na cestování v čase a vědec je tak nečekaně povolán zpátky do práce. Stojí však před závažným problémem – klíč k bráně času se ztratil na druhé straně trhliny a Radnor ho musí dostat zpět. Za doprovodu skupiny vojáků se proto vydává skrze bránu času do zdevastované budoucnosti. Zde je však výprava napadena Morloky - zmutovanými krvelačnými tvory, kteří jsou pozůstatkem lidského druhu. Všichni se snaží zachránit, jen plukovník Wichita je posedlý touhou získat živého Morloka, jehož DNA by - jak věří - mohlo uzdravit jeho umírajícího syna. Neuvědomuje si však, že svým nezodpovědným chováním ohrožuje celé lidstvo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Diskomuz 

všechny recenze uživatele

3 a půl hvězdičky perwoll...:) Nechápu, jak tento počin může mít tak malé hodnocení. I když je film nízkorozpočtovej, tak mě mile překvapil a bavil jsem se u něj od začátku do konce, nechápu, jak lidi můžou kritizovat film za to, že má tak "špatné" efekty. Třeba Transformers mi připadá jako větší volovina, která by bez efektů nebyla o lepší...:) ()

wopi 

všechny recenze uživatele

Díky názvu mi bylo jasné, do čeho jdu, ale trhliny v časoprostoru mě nalákaly... no, vydržel jsem to jen silou vůle, je to trapný film s trapnými triky -. například když vybuchuje očividně papírový barák. Ale přežil jsem to, tak jednu hvězdu dám - čistě jen proto, že mám dobrou náladu. ()

mokrasek odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl bych to říkat, ale u mě mezi 0% a 20% už není valného rozdílu. Byl jsem vážně naladěný na béčkový horor, ale celkový dojem je tak špatný a já z toho tak rozmrzelý, že nedám hvězdu z milosti ani náhodou. A na tom nic nezměnila ani "suprhrající" vykulená tvář Davida I. Hewletta. ()

Lou_Pagi

všechny recenze uživatele

Tak toto nééé, na světě dochází voda, hrozí chudoba a pád civilizace a někdo má čas a motivaci vymyslet něco tak bezcenného ? :-( Efekty mi připadají jako nějaká demoverze nahraná zadarmo na CD přibalené k časopisu o PC hrách. Po té, co jedna příšerka zabila nějakého pána v bílém držícího nějaký ovladač, přišla nejlepší chvíle z filmu - reklama. Přiznávám, viděl jsem tak 5 minut, pak jsem musel přepnout na cokoliv jiného. ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Chvílemi se to snaží hrát na film VETŘELCI (1986),ale bohužel je to o dost horší.Nejslabší část je hlavně ke konci ,ale naštěstí film to není moc dlouhý tak se to dá.Jestli se ale rádi bojíte tak se tomuhle rádoby hororu vyhněte. ()

BlackJoker odpad!

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval jen proto že zde hrál David Hewlett, čekal jsem průměrný horor postavený na cestování v čase, ale takavou srač.. sem už hodně dlouho neviděl, Děj - asi sem ho přehlídl, herecké výkony - nic takového zde nehledejte, efekty - vipadají jak záběry z Call of Duty (nemyslím to v dobrým), režie - ten "Matt Codd" by měl změnit povolání ... ()

Gannica odpad!

všechny recenze uživatele

Větší kravinu jsem snad ještě neviděl. Nemá to hlavu ani patu, celý vymyšlený příběh je sice pochopitelný, ale naprosto o ničem. O hereckých výkonech ani nemluvě. Režie opravdu katastrofická a stejně tak, možná i hůř je na tom grafika. Veškeré ty počítačové amatérské úpravy... je to horší než si pustit jedničku Mafii na počítači. Tenhle film nestojí ani za jednu hvězdičku, divím se, že jsem vydržel to celý dokoukat. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatné to nebolo. Pomerne veľa akcie, ponurá budúcnosť, R. Picardo v úlohe hlavného záporáka (oproti úlohe hologramu - trocha ubrblaného doktora zo seriálu Voyager). Neviem či autori zámerne použili vyraz Morlocks - tento použil H.G.Wells vo svojom legendárnom románe Time Machine - tam v budúcnosti Morloci chovali ľudí aby ich požierali a pohybovali sa tiež v tme - takže istá paralela tam je, ale ako film celkovo výrazný priemer, mariňáci (alebo kto) sa ocitnú v nejakej diere (úplne jedno či je to iná planéta, vesmírna stanica alebo budúcnosť) a klasicky bojujú, strieľajú nejaké beštie čo im idú po krku. 1000 krát videné 1000 krát obohraté. Film ma zaujal aspoň po vizuálnej stránke - triky nekomentujem (v r.2011 tvorcovia mohli kúpiť aspoň výkonnejší počítač a SW) ()

Reklama

Reklama