foto

Robert Picardo

  • nar. 27.10.1953 (64 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec Robert Picardo se narodil 27.10.1953 v Philadelphii. Oba jeho rodiče jsou původem z Itálie. Navštěvoval střední školu William Penn Charty, kterou doknčil v roce 1971. Ve studiu dále pokračoval na Yaleské Univerzitě, kde získal titul Bakalář umění v oboru drama.

Picardo debutoval rolí sériového vraha-vlkodlaka ve filmu THE HOWLING (1981). Objevil se také ve filmu Joe Danteho EXPLORERS (1985), a později i v dalších Danteho počinech GREMLINS 2: THE NEW BATCH (1990), SMALL SOLDIERS (1998) LOONEY TUNES: BACK IN ACTION (2003).

Od roku 1995 až do roku 2001 ztvárnil roli zdravotnického hologramu v seriálu STAR TREK: VOYAGER. V roce 2004 se začal pravidelně objevovat v seriálech STARGATE SG-1 a STARGATE: ATLANTIS jako Richard Woolsey. Dále ztvárnil několik menších rolí v seriálech COLD CASE (2003), CSI: NY (2004), CHUCK (2007).

V současnosti žije Robert Picardo v Los Angeles se svou ženou Lindou Pawlikovou a dvěma dcerami, Ginou a Nikky.

Matouš "dr.block" P.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Phantom Menace
Unbelievable!!!!!
2016 Ave, Caesar!
The Father and the Bear
2015 Mansion of Blood
Occupants
Star Trek: Renegades (TV film)
Šílená matka
2014 Cesta zítřka
Don't Blink
Infiltrators
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
Camilla Dickinson
Rock Jocks
The Legends of Nethiah
2011 Beethoven's Christmas Adventure
End of the Road
Krvelačná monstra (TV film)
Trail of Blood
2010 Candidate, The
Megažralok versus crocosaurus
Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
Vlčí přízrak (TV film)
2009 Chasing the Green
Sensored
2008 P.J.
Universal Signs
2007 Ben 10: Race Against Time (TV film)
Blacksmith and the Carpenter, The
2006 Love Hollywood Style
Povstání strojů (TV film)
2004 Star Trek: The Experience - Borg Invasion 4D
2003 Looney Tunes: Zpět v akci
Roddenberry on Patrol
2002 Until Morning
2000 The Amati Girls
1998 Archibald the Rainbow Painter
Malí válečníci
1997 Druhá občanská válka (TV film)
Mennovo svědomí
Pfish and Chip (TV film)
Women Without Implants
1996 Star Trek VIII: První kontakt
1995 Out There (TV film)
Short Pfuse (TV film)
1994 Bílá míle (TV film)
Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
Přepadení na východě
Runaway Daughters (TV film)
Vládce knih
1993 Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
Matiné
1992 Deadly Matrimony (TV film)
Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
Samantha
Witches of Eastwick, The (TV film)
1991 Motorama
Příběh z Los Angeles
She Says She's Innocent (TV film)
Šerif
1990 Gremlins 2
Total Recall
1989 Beauty & Denise (TV film)
Lidé z předměstí
Zajíček
1988 China Beach (TV film)
Jack Rozparovač se vrací
Předvolba 976
Smrtelné horko
1987 Amazonky na Měsíci
Bates Motel (TV film)
Man Who Fell to Earth, The (TV film)
Munchies
Roses Are for the Rich (TV film)
Vnitřní vesmír
1986 Zpátky do školy
1985 Badatelé
Legenda
1984 Bože, ty jsi Ďábel
1983 Silvestrovské představení
Ta druhá (TV film)
Změna zvyků (TV film)
1982 Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)
1981 Golden Gate (TV film)
Kvílení vlkodlaků
Už nebudu mlčet (TV film)
1980 Dream Merchants, The (TV film)
1976 Theatre of the Absurd: Luigi Pirandello, Six Characters in Search of an Author
1975 Doubletalk

TV seriály

2017 Dobrý boj (TV seriál)
First Week (S01E02)
Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
The Last Tycoon (TV seriál)
Eine Kleine Reichmusik (E05)
2016 Lucifer (TV seriál)
Lady Parts (S02E04)
2015 Aquarius (TV seriál)
A Whiter Shade of Pale (S01E06)
2014 Morganville: The Series (TV seriál)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Odcizení (S02E02)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Obsazení (S02E15)
Tara a její svět (TV seriál)
Bryce Will Play (S03E09)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Collection (S01E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Rána pod pás (S02E13)
Lovci duchů (TV seriál)
Clap Your Hands If You Believe (S06E09)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná identita (S01E10)
Chuck (TV seriál)
Chuck a smrtonosná zbraň (S02E16)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
2008 Mentalista (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Moc vody (S02E12)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vegas (S05E19)
Totožnost (S05E18)
Nákaza (S05E17)
další epizody (14)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Věštec (S04E08)
Odložené případy (TV seriál)
Zatnout pěsti! (S04E12)
Hvězdná brána (TV seriál)
Maskování (S10E14)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 2. část (S03E11)
Návrat, 1. část (S03E10)
Nechtěné děti (S03E02)
další epizody (4)
Hvězdná brána (TV seriál)
Morpheus (S10E02)
Z masa a kostí (S10E01)
Metla (S09E17)
2005 Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
4400 (TV seriál)
Tíha světa (S02E03)
Hvězdná brána (TV seriál)
Prototyp (S09E09)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Inaugurace (S07E20)
Hrdinové 2 (S07E18)
2003 Eve (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
Renesanční člověk (S07E23)
Nový domov (S07E22)
další epizody (15)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Nightingale (S07E08)
Tělo a duše (S07E07)
další epizody (25)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
Spiknutí na Voyageru (S06E09)
Malý krok (S06E08)
další epizody (25)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
Třicet dní (S05E09)
Nelidské metody (S05E08)
další epizody (24)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tělesná pouta (S04E12)
O létání (S04E11)
Náhodné myšlenky (S04E10)
další epizody (25)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Doktor Bashir, předpokládám (S05E16)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Makrokosmos (S03E12)
Jih proti severu (S03E11)
Diktátor (S03E10)
další epizody (26)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Manévry (S02E11)
Studený oheň (S02E10)
Tetování (S02E09)
další epizody (24)
The Eddie Files (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tyhle dny (S02E06)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
The Powers That Be (TV seriál)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál) - herec, a.z.
Pohled zpátky (S04E23) - a.z.
Konec školy (S04E22)
1990 Báječná léta (TV seriál)
Vánoce podle Cutlipa (S04E09)
Šestý hráč (S04E08)
Výprava (S04E03)
další epizody (5)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Matematika na druhou (S03E09)
Matikář (S03E02)
Konečně prázdniny (S02E17)
další epizody (5)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Školní večírek (S01E06)
Smutek a láska (S01E02)
První pusa (S01E01)
China Beach (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Throb (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Bu bu bu! (S01E17)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Steambath (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Benson (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Dokumentární

2015 Occupants: Principal Photography
2014 Restoration of Paradise
That Guy Dick Miller
2013 Tales from Beyond: Making the Drama
2011 The Captains
2010 Biography: The Captains of the Final Frontier (TV film)
2007 Creature People
2003 Unleashing the Beast: Making 'The Howling'
2002 HypaSpace (TV seriál)
1997 Trekkies
1995 Inside the New Adventure: Star Trek - Voyager (TV film)
Science of Star Trek, The (TV film)
1981 Making a Monster Movie: Inside 'The Howling' (TV film) - a.z.

TV pořady

2001 Weakest Link (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Malý krok (S06E08)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Alter Ego (S03E14)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Záchranné lano (S06E24)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace