foto

Phillip J. Roth

  • nar. 10.6.1959 (60 let)
    Portland, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 A Paris Romance (TV film)
Jarhead: Law of Return
2017 Skleněné peklo
Valentine's Again (TV film)
2016 Beyond Valkyrie: Dawn of the Fourth Reich
Jarhead 3: The Siege (TV film)
Sniper - Lovec duchů
2015 Cesta Vikingů (TV film)
Lake Placid vs. Anaconda
Postradatelní agenti
Roboshark (TV film)
2014 Křišťálová lebka (TV film)
Mariňák 2: Bitevní pole
Ohnivá zkáza (TV film)
Pach krve 6: Krvavý hotel
Sniper 5
2013 Exterminátor (TV film)
Protiproud (TV film)
Robocroc (TV film)
Smrtící sestup (TV film)
Společnost hrdinů
Superurychlovač
Taken: The Search for Sophie Parker (TV film)
2012 Jezero 4: Poslední kapitola (TV film)
Národ upírů
Pach krve 5: Krvavý masakr
The Boogeyman (TV film)
Černý les (TV film)
2011 Krvelačná monstra (TV film)
Rage of the Yeti (TV film)
Red Faction: Počátek (TV film)
Super Tanker (TV film)
2010 Jezero 3 (TV film)
Ledové monstrum (TV film)
Studená fúze
Temná relikvie (TV film)
Trias útočí (TV film)
2009 Lightning Strikes (TV film)
Město přízraků (TV film)
Neuvěřitelná cesta kapitána Drake (TV film)
Pach krve 3
Star Runners (TV film)
Thor: Kladivo bohů (TV film)
2008 Jedovatý nepřítel (TV film)
Kamenné monstrum (TV film)
Tajemství ztracené archy (TV film)
Zbloudilé duše (TV film)
2007 Beowulf a Grendel (TV film)
Jezero 2 (TV film)
Netopýři: Chuť krve (TV film)
Ve spárech Gargoylů (TV film)
2006 Dračí kletba (TV film)
Hadí král (TV film)
Magma (TV film)
Supervoják SS (TV film)
2005 Cesta zničení (TV film)
Kobylky nesou smrt (TV film)
Netvor z pouště (TV film)
2004 Boa vs. Python
Den po zítřku (TV film)
Legenda o Lilith (TV film)
Mise (TV film)
2003 Attack
Bestie (TV film)
Boeing 747
Bouře
Torus (TV film)
Varování
2002 Dark Descent
Mach 2
Nanosonda
Narušitel (TV film)
Python 2
Stíhačková rally
2001 Lovec žraloků
Projekt Falcon
Taurus (TV film)
Zmařená cesta (TV film)
2000 Dokonalost mysli
Nebezpečná hloubka
Pekelná jízda
Python (TV film)
Útěk v hlubinách
1999 Bouřka
1997 Darkdrive
Vesmírná past
Útěk časem
1993 Rule No. 3
1992 Prototyp
1990 Red Snow
Sitting Target
1988 Bad Trip (TV film)
1982 Breach of Contract

TV seriály

2019 Pandora (TV seriál)
Simple Twist of Fate (S01E13)
Knocking on Heaven's Door (S01E12)
I'll Be Your Baby Tonight (S01E11)
další epizody (13)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky