Reklama

Reklama

Videa (1)

TV spot

Recenze (12)

starblade 

všechny recenze uživatele

Konečně talk show o něčem, co mám rád a baví mně. Přiznám se, že nejsem sběratel, ale když vidím, co lidi mají a prodávají, tak bych hned po tom sáhl. Nejvíce se mi líbí smlouvání o ceně a to, co si vymýšlí mimo prodávání v comix shopu. Prostě, ten kdo má rád comixy tak si přijde na své, ale i ten kdo se o ně nezajímá by měl aspoň jeden dva díly shlédnout. ()

Turtle 

všechny recenze uživatele

Když jsem prvně viděl, že jde vlastně o sestřih pracovního dne následně okomentovaný účastníky a Kevinem Smithe byl jsem malinko zklamaný. Dal jsem tomu ale šanci a nelitoval jsem. Smál jsem se i dvacetkrát za díl, spoustu věcí jsem se dozvěděl a vyjednávání o cenách vás nenudí ani po několikáté. Člověka co nemá žádný vztah k geek subkultuře to ale asi bude nudit. ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

Tohle není reality show, to je jen a pouze natočená realita v obchodě s komiksy s Kevinem Smithem. Pro absolutní komiksové fandy je možná zajímavé sledovat, jak prodavač se zákazníkem smlouvají o ceně podepsaného komiksu a rozebírají, jestli je podpis autora pravý, já ale radši co se komiksů týče zůstanu u filmů. 50% ()

Pandos 

všechny recenze uživatele

Parádní seriál pro všechny komiksové geeky. Baví mě reakce zaměstnanců na věci co jim tam ostatní přinesou prodat ("WOW! I've seen pictures of it, but I never really believed it's real..."). Mělo by tam být ale míň záběrů do rádia - to přece nikoho nezjajímá, že Kevin neví co se stalo. Občas je mi velmi nesympatický Walt díky jeho chování vůči zákazníkům a ostatním zaměstancům, ano ten to kazí, ale komiksy mě nadchly víc než on mi to znepříjmenil, tak dávám 5* a už se těším na druhou sérii :) ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Velice sympatická nerdovina pro všechny komiksem políbené. Hurikán Mewes byl mimořádně ničivý :) /// 2. sezóna /// První polovina druhé sezóny výrazně slabší než ta předchozí. Parta buranů se furt naváží do Minga a vymýšlí píčoviny (dětská narozeninová párty, found footage horor), přičemž zábavného povídání k tématu, tedy komiksům a jejich historii, ubylo. Díky alespoň za cameo Stana Lee, to byla krásná tečka za podzimní částí. Jdu o bodík dolů. Jako humorný přívěsek k The Walking Dead to pořád funguje. /// "Jarní" část druhé sezóny se pochlapila, ubylo rádoby žertovných kousků kozlíka Minga, přibylo komiksové kultury, akorát tou závěrečnou hokejovou epizodou to zase úplně zazdili. Kevin Smith by se mohl více angažovat a začít psát scénáře, protože ti ňoumové zpoza pultu toho sami moc nevymyslí. /// 3. sezóna /// Už se to potácí ve vodách průměru, strhávám další puntík. Na druhou stranu je to vzhledem k tématu furt lepší než exkrementy pomazaným drátem do oka, takže nashle u další řady. ()

Galerie (195)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama