Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jeden svět

(série)
  • USA One World
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Bill Posley, Chelsea Meissner

Obsahy(1)

Čtyřiadvacátá série Kdo přežije se natáčela na ostrově Upolu, tedy na stejném místě jako předešlé řady Samoa, Heroes vs. Villains a South Pacific. Novinek je zde hned několik. Za tu nejvýraznější můžeme považovat to, že hráči budou rozděleni do 2 týmů a to do mužského (Manono) a ženského (Salani). Navíc budou oba kmeny žít společně na jedné pláži. K dispozici budou také dvě skryté imunity, každá bude určena jednomu kmeni. Pokud některý soutěžící najde imunitu konkurenčního týmu, bude muset do nejbližší kmenové rady předat sošku někomu z druhého týmu. V této řadě též nebude Ostrov vykoupení, který nahradí soutěže o odměny. Kdo přežije všech 39 dnů a stane se tak vítězem miliónu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (78)

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu jedna z těch dost slabejch sérií. Bylo to jednoznačně daný tím průběhem, kdy se pozbavovali chlapů a ty soutěže a dění v táboře mezi ženskejma je upřímně nuda. K tomu navíc Christina a Tarzan...otravný a vezoucí se lidi, který se dostali tak daleko a nakonec to svedou na strategii. Zachránit tu sérku mohl Colton, gay, kterej to měl v hlavě spočítaný, ale bohužel doplatil na svůj charakter. Na co se dalo koukat bylo pár těch sexy těl (Chelsea, Kat..). Navíc Troyzan jeden z Mastermindů, jestli to tak můžu říct, ale holt měl smůlu na lidi. Škoda, že mu nevydržela dýl tak řada výher. S vítězkou bohužel nejde nesouhlasit. Vodila si je tam jak malý děti, a oni proti tomu neudělali nic, a to sakra museli vědět, že jede na vítězství...no hold, zášť musí jít pryč a zaslouženě vyhrála... ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hele taky si zkusím být jednou nekorektní a tak trochu mačo....Ale tahle série dává naprdel všem možným genderovým stereotypům. 8/10 holek tam dělá ostudu svému pohlaví za zvuku libé to písničky "my chlapy nepotřebujeme" v duchu popírání existence pojmů jako je logika, přemýšlení a objektivní nadhled což...co si budem namlouvat...všichni víme že ve skutečném světě funguje ve stejném poměru jako tady v soutěži. Naneštěstí jim konkuruje kmen mužů aka banda složená z hloupých svalovců, hloupých hlupáků a jedné super bukvice která zase dělá ostudu nejen své menšině ale vůbec lidskosti jako takové a navíc do mužského kmene vnáší tu pravou špetku ženského chaosu a zbytečně vyhrocených emocí. Díky zmíněné homokládě, Alicii a většině ženského kmene silně pochybuju že se na tuhle sérii vůbec dodívám.......Paradoxně dámy které si tohle čtete a říkáte si "ježiš to je ale vůl"...nejvíc fandím dvěma dívkám aby tam ty hlupáky rozsekaly...jenže pochybuju že to v takové koncentraci chaotické blbosti může vyjít EDIT: po promíchání kmenů to začalo být mnohem snesitelnější...výborné rozdělení...a pak velice vřelá a zlomová karmická událost.... EDIT2: cha...ta moja to vyhrála ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně.. Posledních 5 řad bylo naprosto tragických a já už si vážně říkal, že zlaté časy Survivoru jsou za námi.. A pak se objevil Colton.. Myslel jsem, že v týmu mužů nepřežije první kmenovku, ale ten týpek prostě válí.. Je to totální puppet master, který ovládá úplně všechny a mě z nějakého zvráceného důvodu hrozně baví, ačkoliv v reálném životě bych mu asi měl chuť dát pěstí.. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Možná za to může řada negativních ohlasů, která mě připravovala na nejhorší sérii Survivora, ale paradoxně mi One World nepříjde tak špatný a nemůžu si pomoct, ale v konečném zúčtování se mi zdá dokonce jako jeden z nejlepších zástupců Survivora. Slyšeli jste vůbec o Thajsku? To je skutečný humus, tam se mi z hráčů i průběhu hry zvedal kufr a ne tady. Rozdělení na může a ženy znovu pobavilo. Nevím proč, ale sledovat, jak chlapi dostanou na prdel od ženských, mě prostě nikdy neomrzí. Cast působí sice jednotvárně (playboys + playmates), jenže přináší neskutečné množství zábavných situací (demence namakanců, Coltonovy ponižující komenty, gradující women power). Z chlapů jsem fandil Troyzanovi, který svým nasazením připomínal ty největší hráče Survivora, pak už nikomu, protože namakanci byli spíš pro pobavení, Tarzan rádoby intelektuál, Leif sice bojovník, ale hrozně hloupý a Colton až moc rozmazlený spratek, i když pobavil. U holek bylo favoritek hned několik, protože tak dobře poskládaný tým jsem dlouho neviděl. Vyzdvihl bych tři. Tou první je samozřejmě Kim. Naprostá dominance od začátku až do konce. Zpočátku to řídila z povzdálí, ke konci už jasná favoritka v čele všeho dění, z které šek na milion přímo zářil. A její dokonalé oči už rozebírali jiní. Jeden z nejzaslouženějších vítězů. Já bych to ale klidně dal Chelsea, nejkrásnější holce v Survivorovi ever. Měl jsem sto chutí sednout za pokladnu a ten meloun pro ni vydělat. Pak jsem si ale uvědomil, že se 200 let těžko dožiju a práce za 8 hrubejch mě nikdy nebrala. Mým novým ženským ideálem však zůstává i nadále. Další v pořadí je sympatická Sabrina. Těžko se pak divit, že finálová kmenovka je pro mě tou nejlepší ze všech a hlavně bez jediného mamlase, který tam nemá co pohledávat, což se stávalo skoro pořád. Právě tam mi došlo, že těch pět hvězd prostě dám, pro mě nejpodhodnocenější série. Favorit: Chelsea, Oblíbenci: Kim, Troyzan, Sabrina, Monica. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Kim, Sabrina. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Pokud soutěžící našel skrytou imunitu druhého kmene, musel ji před příští kmenovou radou někomu dát. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, ve které žili účastníci na jednom ostrově. Každý kmen měl svůj tábor. (slatkac)
  • Leif Manson je první liliput ve hře, jeho nemoc je jinak zvaná nanismus. (Zix.)

Reklama

Reklama