Reklama

Reklama

Příběh tří starých přátel, mezi kterými se objeví neshody poté, co je otevřena poslední vůle jejich zesnulého kamaráda – musejí se totiž dle jeho přání vsadit a vítěz se stane konečným dědicem jeho majetku... Nacho, Santi, Diego a Victor, nyní třicátníci, jsou kamarádi už od dětství. Když byli mladší, testovali pravidelně své přátelství prostřednictvím nejrůznějších sázek, což nakonec skončilo rozpadem jejich party. Nacho byl z jejich gangu vyloučen, když došlo k opravdu nepříjemné situaci. Když Nacho zemře, ještě naposledy své staré přátele otestuje. Kdokoli z nich se objeví v televizi, získá jeho jmění - 17 milionů eur. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva číslo dvě v karanténě - průzkum světové kinematografie, Španělsko. Musel jsem do výzvy zakomponovat i nějakou tu komedii, abych se nedíval jen na srdcervoucí dramata. Od Amigos... jsem čekal hodně a dost si sliboval, ale v důsledku jsem celkem zklamaný. To tak bohužel většinou bývá, když se moc těšíte, nemusí to dopadnout dle očekávání. Zdálo se mi to málo vtipné a nějakým vzdáleným způsobem mi to připomínalo Máš ji!, nepovedenou americkou komedii. Aspoň, že se tam poměrně často mihla nějaká pěkná španělská kočička. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Milé dílko, s dobrým nápadem a situacemi, které vyvolávají smích, ale trochu překomplikované a tím pádem neuvěřitelné. Film, u kterého se nudit nebudete, pousmějete se a zítra nebudete vědět, o čem že to byl. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak dobrou komedii, jako je tenhle kousek, jsem hodně dlouho neviděl. Každý moment, kdy se schylovalo k další brutální scénce, jsem čekal až k němu dojde. A ono pokaždý fakt došlo. Film je plný výborných nápadů a scének, které prostě neměly chybu. Španěláci se tady fakt vyšvihli. Ne, že by to udělali poprvý, ale musím říct, že tady jsem to vůbec nečekal a nakonec to nemělo chybu. Ona už ta první scéna s fotbalovými fanoušky tak nějak naznačila, že tohle bude masakr. Doufám, že tenhle film se dostane do širšího povědomí, protože si to opravdu zaslouží. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama