foto

Daniel Svoboda

  • nar. 5.5.1971 (47 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dobrodruzi
2012 Ghost Recon: Alpha
Stín smrtihlava (TV film)
2010 Kajínek
2009 Ať žijí rytíři!
2008 Kouzla králů (TV film)
2007 Paní z Izieu (TV film)
2006 Maharal - Tajemství talismanu
2004 Clochemerle (TV film)
Křesadlo (TV film)
Napola: Hitlerova elita

TV seriály

2018 Haunted (TV seriál)
Alien Infection (E05)
Modrý kód (TV seriál)
Zpátky na palubě (S02E54)
2017 Specialisté (TV seriál)
Krevní pouto (S02E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ u Dračí skály (S02E02)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Bílý svině (S02E03)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
Láska (S01E04)
Převýchova (S01E03)
další epizody (4)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (S01E08)
Sanitka 2 (TV seriál)
2010 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Přepadení (E06)
Přešlapy (TV seriál)
Šťastné a veselé (S03E13)
2009 Expozitura (TV seriál)
První krok (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
Druhý pokus na lásku (S01E06)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
Soukromé pasti (TV seriál)
Něžný vetřelec (S01E01)
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Cesta světla (E05)
Camera obscura (E04)
Loupež (E03)
další epizody (5)
Příkopy (TV seriál)
Stopařka (E01)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Za vším hledej chlapa (S01E51)
Potřebuji doktora! (S01E50)
Jiná dimenze (S01E41)
další epizody (4)
2005 Ulice (TV seriál)
Oběti (TV seriál)
Hadí tanec (E05)
2004 Redakce (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)

Dokumentární

1982 Terra X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace