foto

Daniel Svoboda

  • nar. 5.5.1971 (46 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dobrodruzi
2012 Ghost Recon: Alpha
Stín smrtihlava (TV film)
2010 Kajínek
2009 Ať žijí rytíři!
2008 Kouzla králů (TV film)
2007 Paní z Izieu (TV film)
2006 Maharal - Tajemství talismanu
2005 Oběti: Hadí tanec (TV film)
2004 Clochemerle (TV film)
Křesadlo (TV film)
Napola: Hitlerova elita

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Krevní pouto (S02E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ u Dračí skály (S02E02)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Bílý svině (S02E03)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
Láska (S01E04)
Převýchova (S01E03)
další epizody (4)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (E08)
Sanitka 2 (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
První krok (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Čarodějnice (S01E07)
Soukromé pasti (TV seriál)
Něžný vetřelec (S01E01)
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Příkopy (TV seriál)
Stopařka (E01)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Za vším hledej chlapa (S01E51)
Potřebuji doktora! (S01E50)
Jiná dimenze (S01E41)
další epizody (4)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)

Dokumentární

1982 Terra X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace