Reklama

Reklama

Recenze (62)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná jednohubka, která sice postrádá cokoliv navíc kromě high-tech vojenské akce, ale co taky můžete očekávat od filmu (asi prvního z řady) podle série taktických stříleček;) Technické kategorie radost pohledět (za kamerou Blomkampův věrný souputník Trent Opaloch), zvláštní prémie pro Čechy v podobě Karla Dobrého, a jasný příslib pokračování. Zkrátka proč ne, že. Jen by to mohlo být krapet míň zmatené - do doby, než to vyřeší případné další díly to necháme na přátelských 70%. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu to hodnotit jako reklamu ke hře, kterou tenhle krátkometrážní film také je. A jako taková, už nemohla být o moc lepší! V závěru nám ten jeden trik s pádem zabijáckého chodítka moc nevyšel, ale jinak na omezený rozpočet velmi dobrá akce. Možná nebýt utahaného začátku a s trochu výraznějším vizuálem, by to jako futuristická střílečka zafungovalo ještě o něco lépe. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Proč ještě nevznikl celovečerní film? Tenhle krátkometrážní nízkorozpočtový snímek je neuvěřitelně parádní ukázkou moderní (možná lehce budoucí) válečné akce a na necelé půlhodině nabízí víc zábavy než několik celovečeráků dohromady. Škoda, že z toho čišel nedostatek peněz, protože ve všech dalších ohledech to byla paráda. 90% ()

manitu33 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že i "obyčejný" prolog, navíc výrazně časově omezen, předčí kdejaký hollywoodský akčňák. Po 25 minutách jsem si uvědomil, že chci víc, to se mi nestává často. Perfektní akce, zvuk, efekty. Páni režiséři by se měli zamyslet a hlavně inspirovat. PS: nevím proč mi ta chodící potvora lehce připomněla chodící tank ze star wars :D ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejdražší hraný kratkometrážní kousek, co jsem asi viděl. Výborné zpracování, výborná akce i napětí, výborně využité všechny vychytávky ze hry Ghost Recon: Future soldier (přes létajícího robotka po neviditelné obleky). Takhle vypadat dvouhodinový celovečerák, tak jsem spokojený jak želva! Pome po něm :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Ve snímku se mimo jiné vyskytuje i česká či československá armádní technika, a to konkrétně UAZ 469, Tatra 813, samohybná houfnice Dana, obrněný transportér OT 64 Skot nebo BVP v průzkumné verzi BRM-1K. (Adrai)
  • Jeden ze střelců skupiny Alpha používá osobní automatickou zbraň FN P90. Stejný kousek často používá i Jack O'Neill (Richard Dean Anderson) v seriálu Hvězdná Brána (od r. 1997). Odstřelovač stejné skupiny pak používá samonabíjecí odstřelovací pušku Barrett M82. (Adrai)
  • Jedná se o doprovodný snímek ke hře „Ghost Recon: Future Soldier“, jejíž děj začíná právě tam, kde film končí. Ve filmu je navíc ukryt kód umožňující otevřít ve hře exkluzivní obsah. Zdroj : iDNES.cz (Adrai)

Reklama

Reklama