Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hvězdy z prvních sedmi sérií jsou zpět a je to opravdu jedna velká show s celou řadou velkých hráčů. Při takovým množství oblíbenců bohužel dost často zamrzí jejich vypadnutí, ale co se dá dělat... Určitě bych tuhle sérii zařadil do TOP 5, protože je opravdu po celou dobu na co koukat. Úsměv na tváři jsem měl po celou dobu sledování a opravdu jen výjimečně se naskytl moment, který by mi vyloženě vadil (crazy Sue). Skvělá zábava, místy strhující podívaná, solidní strategická hra od několika hráčů (hlavně tedy od jednoho že), no a ten románek? Tomu se ani nechce věřit, že to nebylo připravený dopředu. Prostě série, která opravdu stojí za to. ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: "Jste All Stars tak se starejte" takhle začala první hvězdná série. Na začátku soutěžící dostali jen kotlík a mačetu, nic víc. Čím novější jsou řady, tím více tento krok uznávám a kvituji ho. Řada která dala dohromady opravdu to nejlepší co jsme za prvních sedm sérií mohli vidět. Dočkali jsme se zde nejpevnějšího páru v historii, která vyústila až ve slavnou větu " postarej se o ní a já se postarám o tebe". Jeden kmen zažil asi nejhorší noc co mohl, když chytrák Rupert postavil domeček na pláži kterej si při bouřce sesypal a soutěžící museli strávit celou noc na dešti. Skvělá hra Bostona Roba, hlavně po sloučení to byla krasojízda. Krásná oldschool řada s těmi nejlepšími oldschool hráči. Vítěz je dle jeden ale z nejhorších, nicméně mi to nekazí pocit z celkové řady. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Big Tomo vyřazení a koukání Robovi do očí NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Záchrana Amber od Lexe NEJLEPŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano ()

Reklama

mr.kliky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jsem asi takhle k stáru sentimentální, ale hrdinkou týhle serie je pro mě jenna morasca.. naprostá telepatie. za zmínku ještě stojí rich, jakožto zábavnej prvek, protože jedinej neřešil vůbec nic a ze všech tam měl prdel, a lex, kterej se od afriky vůbec nezměnil. jinak to není taková šleha jak by casting sliboval. ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovina z těch "hvězd" neuměla hrát. Nejvíc tím mířim na Toma, kterej se vyřadil vlastně sám, protože je totálně blbej, pak na Jennu L., která udělala velký hovno za celou sérii a hlavně na naivku Lexe. Je to hra, nechápu proč byl takhle vážnej ohledně toho, co se stalo. Shii Ann jsem fandil od začátku a opět ezklamala! Miluju její způsoby vyjadřovaní na kmenovkách. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: No...čekal sem trochu větší uspokojení od řady, kde se střetnou ti nejlepší nebo spíš nejoblíbenější hráči předešlých řad. Seskupila se hned silná aliance, což se dalo čekat. Takže pro mě to znamenalo, všichni koho mám rád šli ven . Vítěz neni nic moc, protože mi přijde, že jeho způsob hry je válet se a nechat se tam dotáhnout ostatními. Jinak rozdělení na 3 kmeny byl dobrej nápad a to různý slučování a měnění kmenů taky nebyl špatnej nápad, ale vlastně to bylo skoro k ničemu. Oblíbenci : Rob C, Lex, Shee-Ann------Nejméně oblíbení: Rob B, Tom, ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Jenna Lewis, jedna ze soutěžících této řady, natočila se svým manželem při svých svatebních líbánkách amatérské porno, které uniklo na internet. (Attta)
  • Kvůli osobním důvodům odmítla účast v soutěži Colleen Haskell, kvůli práci pro pořad The View (od r. 1997) odřekla Elisabeth Hasselbeck, Brian Heidik za svůj návrat požadoval extra peníze, což produkce nepřijala, a Sandra Diaz-Twine účast odmítla, protože se v té době léčila z parazitického onemocnění z předešlé série. (PanCitron)
  • Rudy Boesch měl v době natáčení 75 let. To z něj dělá i dnes (2017) nejstaršího soutěžícího, který kdy hrál Kdo přežije (od r. 2000). (Hidan)

Reklama

Reklama