Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Četník a četnice je poslední z populárních četnických komedií, které režíroval Jean Girault a ve které mohl naplno uplatnit svůj komediální talent Louis de Funes. Girault zemřel v roce 1982 a o šest měsíců později i jeho dvorní herec, představitel strážmistra Cruchota, Louis de Funes... Četníci v Saint Tropez se stěhují do nové, moderní budovy, kde na ně čeká počítač a kde mohou zúročit své zkušenosti i tím, že je předají čtyřem novým kolegyním, které do Saint Tropez přijely na praxi. Všichni bez rozdílu se jim dvoří. Gerber s Cruchotem jsou plukovníkem diskrétně vybídnuti, aby své mladé pomocnice především bedlivě hlídali – je to ve státním zájmu. Ale dívky se začnou ztrácet jedna po druhé, je třeba to utajit před nadřízenými a především je rychle najít, neboť únosci jsou nebezpeční. (Česká televize)

(více)

Recenze (274)

dyfur 

všechny recenze uživatele

ZNARODNENÁ ZAUJIMAVOSŤ - najprv mi bola uznaná -potom ju pridelil admin z neznámych dôvodov inému-dôvod mi nebol zdelený-so zaujímavosťou som prišiel ako prvý ,ale ani to nestačilo..................... 19.5.2013 16:03 smazat zprávu přesunout do složky Anonym od ČSFD posel Milý uživateli, tebou zaslaná zajímavost k filmu Žandár a žandárky (1982) byla právě schválena. Děkujeme za přispění. Text tebou zaslané zajímavosti: Filmovanie prebiehalo v Saint Tropez,v tejto poslednej časti zo série o žandároch,žandari zmenili starú žandarsku stanicu za novu - v novej lokalite: Rue François Sibilli 9-23, Saint-Tropez. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Teda ta má páru !! Cruchot musí být doma zticha jako pěna.." ;) Tak lidová zábava, jo ?? Spíš nesmírně a především neomluvitelně odpudivé zakončení jedné slavné filmové série.. Navíc ty výkřiky, že velký malý de Funés přeci zvládne na svých zádech utáhnout i sebevětší šmíru, se zdají tak trochu mimo mísu, protože v podobném projektu se to jeho živelné přepjaté herectví mění na estrádní křeč.. Jediný Lefevre s dalším výborným hudebním motivem - Já ty jeho melodie prostě žeru !! ;) - zaslouží potlesk, to však bohužel nestačí.. Tak takové loučení si snad Ludvíček přece jen nezasloužil, ne, pane Giraulte ?! ()

Reklama

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Pseudointelektuální kecy o lidové zábavě hodˇme do koše - má to být snad zábava pro slony? Scénář je v porovnání s prvními díly poněkud infantilní, ale v tomto stále nepřekonává "Mimozemšťany" a i když narativ kulhá na obě nohy zdárně to kompenzuje řemeslně dokonalá režie.  Jacques François ve své typické vedlejší roli nikdy nezklame - vlastně docela nedoceněný herec. Závěr je jednoznačný: stále je to Louis de Funès a to sakra i po 40 letech znamená něco vyjimečného. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak urcite tento posledny dielm cetnickej pentalogie sa nechyta na kultovu jednicku. je to prilis rozharane, nema to spravny drive, humor je miestami az silneny, ale De Funes s Michele Galabru-om to pekne tahaju a prostredie je viac nez zauijimave. Reziser Girault umrel tesne pred dokoncenim filmu a Louis DeFunes sa nedozil ani premiery. 50 % ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal zmatkářské četníky z malebného Saint Tropez. Louis de Funes a spol. si tady odkroutili své a vzešlo z toho pár příjemných a odpočinkových komedií, které už baví diváky pěknou řádku let. Poslední díl z četnické série není k zahození, ale ani nijak výrazně nepředčil svoje předchůdce. Jako by došly nápady, a tak se k četníkům nasadily atraktivní četnice. Ty rozproudí i ty největší suchary a na četnické stanici je tím pádem pěkné horko, pěkně veselo, vzniká spousta trapasů a nedorozumění a vše jede v osvědčených kolejích francouzských komedií ze staré dobré školy. U předchozích dílů jsem se bavil možná trochu víc, anebo už tenhle humor jde tak nějak mimo mě. Přesto jsem se na to po dlouhé době podíval v televizi a nelitoval. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • France Rumilly, ktorá hrala vo všetkých šiestych častiach série o žandároch mníšku Clotildu, v skutočnosti získala základné vzdelanie v kláštore. (Raccoon.city)
  • Hlavný gangster, ktorý stojí za únosmi, sa pohybuje na invalidnom vozíku, pretože nemôže chodiť. Ale zhruba v 75. minúte, keď sedí na gauči a rozpráva sa s Cruchotom (Louis de Funès), je zreteľne vidieť ako bez problémov pohne oboma nohami. (AxelWers)
  • Když Cruchota (Louis de Funès) vyhodí u policejní stanice, má na spodní části uniformy špínu. Ve scéně, kde se jde převléknout, má ale uniformu čistou. (SONY_)

Reklama

Reklama