Reklama

Reklama

Od Andulky po Žížalu

(seriál)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Česko, 1995, 25x5 min

Obsahy(1)

Veselá animovaná abeceda pro nejmenší zve všechny děti ke hře s písmenky! Spolu s kamarády - chytrou Myškou a nezbednou Vránou - se projedou abecedou od písmenka A až do písmenka Ž. Myška umí pro Vránu vymyslet spoustu her a říkanek, takže Vránu učení baví a na konci už zná celou abecedu. Seriál učí děti poznávat písmena zábavnou formou a rozvíjí jejich slovní zásobu i schopnost tvořivě používat rodný jazyk. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Žralok 

všechny recenze uživatele

Výbornej naučnej seriál. Děti se díky němu hezky naučí abecedu. Je to podaný tak že je to baví a přitom se vzdělávají. Jako malej špunt jsem viděl pár dílů a teď to pouštim dceři. Moc se jí to líbí :) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dneska už bych si zpíval spíš něco jako "Od Aničky po Žanetku hrajeme si s kůzlátky. Projedeme komplet intr, připravte si polštářky," ale i z těch písmenek s jízdenkami jsem měl svého času velkou radost. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Seriál z Kouzelné školky, na který jsem se koukal jako mrňavý, paní učitelka byla potom docela překvapená, jak jsem odvyprávěl abecedu plynule a našel zajímavé slova. Seriál přesně určený pro nejmenší děti, který zde dokazuje, že se abeceda lze naučit i hravou formou. Jak? To ukáže myška a vrána, kteří mašinkou 25x přijedou se všemi písmenky, následně dané písmenko rozeberou, snaží se to pochopit a zároveň poznají zvířátka a různé věci začínající na dané písmenko. Hodnotím pozitivně třemi hvězdičkami. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Pěkná myšlenka: seznámit děti s písmenky, kterou moje dcera právě moc vítá, protože písmenka ji teď zajímají. Zpracování ale slabší: občas se tu vyskytují slova dětem na hony vzdálená a krkolomné říkanky. Seriál děti podle mého soudu také mírně podceňuje (hlášky typu "To není zlato, to je zelí!"). Přesto neznám lepší seriál na toto téma. ()

Reklama

Reklama