Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílenec unese 8 osob, které obviňuje ze smrti svého syna. Všechny donutí, aby se zúčastnili jeho hry. Principem hry je, že účastníci procházejí několika etapami, a v každé z nich musejí bojovat s jiným druhem žraloka. Pro osm hráčů začíná boj o život. (LIVINGDEAD)

Recenze (31)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo děsně naivní a blbé. Nápad dobrý, ale ta realizace je děsná. Postavy se chovají jak ovce , když jdou na porážku. Žádná známka vzdoru pokusu o útěk prostě nic. K tomu ten magor co je drží, má všude po ostrově kamery s mikrofonem, které vše perfektně zaostří, opravdu nesmysl. A ta banda tupounů se ani nesnaží je ničit, aby si mohli v klidu promluvit. I se divím že nejdu na odpad. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Skupina lidí, kteří až v průběhu filmu zjišťují, co je vlastně spojuje, se plácá po pustém (až na obrovskou padouchovu vilu) ostrově, v jehož vzduchu jsou obsaženy četné kamery, mikrofony a reproduktory. (Proč ve vzduchu? Nepřišla jsem na to, kde jinde by mohly být.) Díky těm prvním padouch ve své vile na notebooku sleduje do detailu každičký krok a čin těch lidí na ostrově (prakticky totéž, co vidí divák). Díky těm druhým mu neunikne žádné jejich slůvko. A těmi třetími jim předává pokyny a informace ze života žraloků. Podle těchto pokynů se ti lidé pohybují po nějaké stezce, jakési opičí dráze, kterou ale divák nemá šanci rozpoznat, takže se diví, proč procházejí minovým polem, když šlo normálně obejít. A jednou denně dostanou pokyn, že mají vlézt do nějaké jeskyně a tam bojovat se žralokem. Proto je to v originále Shark Week. Ale buď jak buď, muselo to být přijemné natáčení: slunce, moře, pláže... ()

Reklama

t.mon 

všechny recenze uživatele

Ale jo, šlo to. Ray zřejmě nikdy nepřesáhne hranici Asylumu s nulovým rozpočtem, ale aspoň se snaží. Na filmu je znát amatérskost, žraloci jsou digitální a každého detailně uvidíte pouze v jednom okamžiku, ale rybiček je tu požehnaně. Jinak film nemá žádné zvraty, jediným překvapivým momentem pro mě bylo, když jsem zjisti, co to "ta holčina u toho krápníku" má vlastně v ruce. Ale je to i zábava, proto za 3*. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli bylo Christopheru Rayovi nařízeno, že má tuhletu žraločí "pecku" natočit v tak vážném a rutinním duchu, nebo se na to prostě jen vysral a nechtělo se mu, ale nechápu, že člověk jako on, který svými Mega Sharky a X-Headed Sharky ukázal, že v oboru záměrně špatných sebeironických přepálených trashů umí předvést velmi zábavné divadlo, udělal ze Shark Week takovou nudu k ukousání. Přitom ta premisa o pošahaném, pomstou posedlém fanatikovi do žraloků, co hraje se svými obětmi takovou žraločí variaci na Saw, skýtá tolik možností si s tím vyhrát do podoby šťavnaté béčkové jízdy. Film však místo toho nabízí jen nulovou zajímavost interakcí mezi postavami, nekonečné a neúčelně působící bloumání po ostrově, a repetitivně pojaté scény žraločích útoků, které se všechny sestávají jen z hulákání, zběsilého čvachtání a příšerně udělaných CGI žraloků. A ke všemu ani nedává smysl nejen z hlediska reálného pohledu (ale tak...ne asi, jsme u Asylum), ale ani v rámci fiktivních pravidel, které sám nastoluje (a to už je horší). Jedna hvězda za to, že mě chvílema bavilo zkoušet uhodnout, kdo bude další na řadě se sežráním, a za hodně vtipný odchod Yancy Butler ze scény. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Šílenec unese 8 osob. které obviňuje za smrt svého syna. Všechny donutí, aby se zúčastnili v jeho hře. Principem hry je, že účastníci přecházejí přes různé etapy a v každé z nich musejí bojovat s jiným druhem žraloka. Osm hráčů začíná boj o svůj život. Všechny scény se žraloky se odehrávájí večer a potmě. Takže vidíme "hovno". Napětí nulové, herecké výkony nijaké, poslední žralok je nakreslený, takže efekty trapné. 10% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama