Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílenec unese 8 osob, které obviňuje ze smrti svého syna. Všechny donutí, aby se zúčastnili jeho hry. Principem hry je, že účastníci procházejí několika etapami, a v každé z nich musejí bojovat s jiným druhem žraloka. Pro osm hráčů začíná boj o život. (LIVINGDEAD)

Recenze (31)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Už to tak vypadá, že Rayovým žraločím filmům asi na chuť nepřijdu... Hloupé, ale hlavně neskutečně nudné kusy s digitálními a někdy snad i kreslenými žraloky (ano, lepší grafika byla i na legendárních osmibitovkách), plné nesmyslného chování a pitomých keců hlavních postav... Jediným kladem těchto filmů od společnosti Asylum vidím v tom, že jsem se dozvěděl, že žraloci při útoku vrčí skoro jako tyranosaurus... A toto zjištění za tu salvu smíchu opravdu stálo... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Šílenec unese 8 osob. které obviňuje za smrt svého syna. Všechny donutí, aby se zúčastnili v jeho hře. Principem hry je, že účastníci přecházejí přes různé etapy a v každé z nich musejí bojovat s jiným druhem žraloka. Osm hráčů začíná boj o svůj život. Všechny scény se žraloky se odehrávájí večer a potmě. Takže vidíme "hovno". Napětí nulové, herecké výkony nijaké, poslední žralok je nakreslený, takže efekty trapné. 10% ()

Reklama

t.mon 

všechny recenze uživatele

Ale jo, šlo to. Ray zřejmě nikdy nepřesáhne hranici Asylumu s nulovým rozpočtem, ale aspoň se snaží. Na filmu je znát amatérskost, žraloci jsou digitální a každého detailně uvidíte pouze v jednom okamžiku, ale rybiček je tu požehnaně. Jinak film nemá žádné zvraty, jediným překvapivým momentem pro mě bylo, když jsem zjisti, co to "ta holčina u toho krápníku" má vlastně v ruce. Ale je to i zábava, proto za 3*. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo děsně naivní a blbé. Nápad dobrý, ale ta realizace je děsná. Postavy se chovají jak ovce , když jdou na porážku. Žádná známka vzdoru pokusu o útěk prostě nic. K tomu ten magor co je drží, má všude po ostrově kamery s mikrofonem, které vše perfektně zaostří, opravdu nesmysl. A ta banda tupounů se ani nesnaží je ničit, aby si mohli v klidu promluvit. I se divím že nejdu na odpad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Asylum upustila na chvíli od svých tradičních Mega žraloků a pro své skalní fandy si přichystala další porci céčkové podívané. Do režisérského křesla usedl jejich dvorní režisér Christopher Ray, takže bylo hned jasné, že ani teď nepůjde o žádnou hitparádu skvělých efektů, dech beroucí atmosféry, nebo snad nezapomenutelných hereckých výkonů. Přesto jsem alespoň ve skrytu duše doufal, že by to tentokrát mohlo dopadnout o něco lépe. Námět totiž nevypadal až tak bláhově, aby se z toho nemohla urodit průměrná podívaná. Již samotný bazén s vodou po pás, ve kterém vás v pohodě sežere žralok, mě však velmi rychle vyvedl z omylu. Po velmi rychlé úvodní pasáži s únosy jednotlivých postav, jsem ztratil i zbytek svých planých nadějí na zázrak. Vzápětí přišla na řadu celá škála hloupých dialogů a první eliminace našich soutěžících. V tu chvíli jsem nevěděl, jestli se mám smát a nebo to rovnou vypnout. Když k tomu připočítám i všechny ty trapné dedukce jak se dají zničit žraloci, bylo vymalováno. To jsem však ještě netušil, co bude následovat. Následné boje o přežití s jednotlivými žraloky – to už byl úplný extrém. Zvláštní pozornost si zaslouží i některé hlášky, které se vypotily z již tak tragického scénáře: "ten je ale velký", nebo "přivážeme mu řetěz kolem ocasu a utopíme ho", v prvním případě vezmeme v potaz, že se na žraloka vrhne jedna z žen jen s drátem a ve chvíli kdy na ní žralok útočí je velký asi jako její ruka. No ono celkově měli tvůrci docela velký problém s onou velikostí žraloků v jednotlivých záběrech. O jejich vzhledu se už raději nebudeme bavit vůbec. A to k tomu nepočítám ten komický úprk přes minové pole na pláži. 20% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama