Reklama

Reklama

Zhubni, nebo přiber!

(pořad)
  • Velká Británie Supersize vs Superskinny (více)
Reality-TV
Velká Británie, 2008, 45 min

Obsahy(1)

Dokáže změnit váš život, když si vyměníte jídelníček s někým, kdo je váš přesný opak? Přežije obézní člověk hladovění, jaké podstupuje vychrtlík? A může extrémní hubeňour vůbec fyzicky spořádat obří porce a půlnoční svačinky? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

lillien odpad!

všechny recenze uživatele

Horší dietologický paskvil jsem nezažila. Vypovídá to nejen o tom, jak se už i stará dobrá Anglie mílovými kroky blíží objemům supersize mamutů v USA, ale zejména o tom, že to, co kdy žrali a žerou na ostrově stojí za vyližprdel. Co můžete s gurmánského hlediska čekat od národa, který za delikatesu považuje slaný puding chutnající přibližně jako kojenecký blití. A v globále už se dnes průměrný angličan nestravuje ničím, co by nebylo smažené, před tím zmražené a hlavně s hranolkama. Churchill by se v hrobě obracel a kdo má IQ alespoň nad 60, snad ho nenapadne řídit se tímto na hlavu postaveným experimentem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Formát televíznej reality show zažíva momentálne svoju zlatú éru. Už sme prostredníctvom kamier mali možnosť sledovať prakticky všetko. V tomto prípade anglickí tvorcovia postavili proti sebe dvoch rozdielných ľudí, ktorí obaja trpia stravovacou poruchou. Jeden z nich sa prežiera a druhý je zasa úplne podviživený. No a potom sa im vymenia porcie a jedlá, sú navzájom konfrontovaní, radia sa s odborníkmi a snažia sa svoj problém riešiť. Vôbec ma to nezaujalo. Podľa mňa je to nudná blbosť. * ()

Reklama

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Je to trochu nesmyslné. To že nějáká anorektička pije třeba jenom sladké limonády a nejí vůbec, to má tomu tlouštíkovi pomoci? Blbost! Ten by měl dostat jídelníček na míru, ve kterém by určitě nestálo že má za celý den sníst kousek sušenky a jablko. To by to jeho tělo začlo blbnout ještě víc. A pokud jde o to, že anorektička konzumuje obrovské porce jídla z fastfoodu, tak je je taky blbost. Takové velké porce nemá šanci sníst protože to její tělo není zvyklé na příjem velkých porcí potravy. Jinak opakované sledování pořadu je dost nudné. Jediné co je snad zajímavé je to, že člověk může vidět někoho strašně tlustého a nebo strašně vychrtlého až je to na obou nechutné. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi násilná změna jídelníčku mezi vyzáblíkem a tlusťochem, protože ta trvá jen dva dny a tak nemůže ublížit. Co ale ubližuje, je přezíravý postoj k lidem, kteří trpí poruchou příjmu potravy (ať už jakýmkoliv směrem) a naprostý nedostatek rad, které by snad pomohly divákům s podobnými potížemi. Tohle je opravdu předvádění pojízdného obludária. ___ Jako přínos by se dalo brát, že někteří účastníci přece jen změní svůj jídelníček a život. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější pořad o hubnutí (a tloustnutí) na televizích a to jsem viděl na podobné téma i americkou verzi. Ten britskej slizoun je otřesnej a nechápu, proč se má tlustej stravovat jako anorektik a anorektik má žrát hnusy a chlastat Coca-sračkolu. Je to naprosto hloupý a neprofesionální přístup k lidem, kteří evidentně mají problém se zdravím. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama