Reklama

Reklama

Jak na Internet

(seriál)
všechny plakáty
Ukázka z filmu
Publicistický / Krátkometrážní / Dokumentární
Česko, 2012, 85x2 min

Obsahy(1)

Jak na Internet je nejvýznamnějším osvětovým projektem sdružení CZ.NIC, správce národní domény .CZ . Jeho cílem je zábavnou formou přiblížit Internet se všemi jeho možnostmi i úskalími široké veřejnosti. Seriál který vznikl v roce 2012 má po čtyřech letech existence již 110 epizod. Kromě pravidelného vysílání seriálu na kanálech České televize, jsou všechna tématická videa dostupná na webových stránkách www.jaknainternet.cz doplněná o rozšiřující texty a výukové materiály. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (8)

Coleator 

všechny recenze uživatele

Ukázkový případ toho, jak propašovat na ČT reklamu... Ale na rozdíl od nakupujícího Rosáka se v tomhle "pořadu" někdo možná dozví i něco důležitého... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Motorismus má svůj STOP (a teď i Besipky), internet zas tohle, obé je vlastně úplně stejné a jde jen a pouze o poučení, holt má ale tahle záležitost cílovou skupinou jinde, než u uživatelů čsfd, to ale ještě neznamená, je je Jak na internet špatný pořad a je úplně jedno, že jeho stvoření sponzoruje CZ.NIC. Jen škoda, že Roman Zach nepáchá střelbu z kulometu jako Soukup ve Stop (o=´ ()

Reklama

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Je to reklama propašovaná společně se "sponzory programu" na ČT, aby se mohl obejít zákon, který ji zakazuje. Navíc Zach ve stylu "ala žena" působí přímo odpudivě až nechutně. Takže třeba dnes začíná hlavní program místo ve 20:00,00 v 20:08,10. Co ta rada TV dělá, že tohle připouští? ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jak na Internet v sobě kombinuje lehce stravitelnou formu (cílovou skupinou jsou zřejmě lidi, kteří si právě zakoupili svůj první počítač, heh), tak dobrý obsah (základy pouívání Internetu). Mě zaujal zejména Roman Zach a jeho hlas :-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Není to bůh ví jak suprový pořad/seriál. Ale myslím si, že něco takového tu docela chybělo. To, jakou formou je to nakonec laické veřejnosti servírováno je věc druhá. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama