Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný pořad dvojice O. KaiserJ. Lábus představujících se v rolích Olina a Jurina, vedoucích Agentury humoru. Na půdorysu jednoduchého děje dvojice baví svými vtipnými scénkami, situačním humorem a zábavnými situacemi, které parodují dobové televizní pořady a soutěže… (Česká televize)

Recenze (5)

Buxholka 

všechny recenze uživatele

Viděno 1987 a potom až 2021. Pokaždé skvělý zážitek. Agentura humoru paroduje televizní pořady z tehdejší televize, ale je natolik vizionářská, že odhaduje vývoj televizního nevkusu až do současné doby. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že "Agentuře humoru" stejně jako svědčené dvojici humor někdy dojde. Skvělé je je komentování děje Oty Sklenčky v pozadí. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší by bylo, kdyby Oldřich Kaiser a Jiří Lábus kromě Olina a Jurina hráli i další postavy, ale i tak se jim Profesionálové povedli. Je to ukázka jejich typického humoru z období televizních Kouzelníků a audionahrávky Nekonečná deska, ze které právem vyčnívá známá soutěž v urážkách moderovaná Janem Rosákem, poměrně neznámá scénka s recesí ve stylu gangsterek... A samozřejmě také verše Mirko Hýla v podání Jana Přeučila. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Neskutečná taškařice, která předběhla svou dobu. Už tady pracují Lábus s Kaiserem s odkazem básníka Mirko Hýla (v dokonalém přednesu Přeučila) a nejen to. Parodie na televizní show dva tři formáty, které se poněkud vymkly kontrole dobrého vkusu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama