Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (131)

Khumbac 

všechny recenze uživatele

No po všem co jsem o tom slyšel, jsem si na to konečně udělal čas a vono to je zklamáníčko. Ale což nechutné to bylo, to je plus, ale ta logičnost tam chyběla. Jak píše LIVINGDEAD...Contracted mnohem lepší. Todle bylo nudné, no a když už to bylo tak utahané, tak to mohlo býti alespoň jednou tolik nechutné...ale oni ne, srábotky. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celý film sa odohráva v jednom útulnom byte, kde sledujeme jeden párik, ale chlapík je nepodstatný, ženská je už kúsok iné sústo. Proste sa nám jedného dňa začne pekne pomaličky rozkladať. Aké jednoduché a aké funkčné. Každou minútou vyzerá odpornejšie, hnije, černeje, nechty, vredy, tekutiny, červy, kusy mäsa... všetko pekne opadáva, hnus na n-tú, a ja som každou jednou minútou nadšený čoraz viac a netrpezlivo čakám na to, aký ďalší humus nám režisér ukáže a čo z tej chuderky napokon ostane. Kanaďania po dlhšej odmlke opäť splnili moje tajné predstavy a túžby, pecka! ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Oproti podobne ladenému Contrcted je to pomalšie, ponurejšie a o kus nechutnejšie. Atmosféra okolo hnijúceho tela ženy je zobrazovaná v pomalšom tempe bez zbytočných slov, ale i bez svižnejšieho príbehu ( oproti filmu Contracted, kde je príbeh prepracovanejší a rozvitejší). Avšak Thanatomorphose zašiel ešte ďalej a jeho zobrazenia sú ešte výrazne " hnijúcejšie". Plusom snímku je aj zobrazenie faktu, že fyzický úpadok ide ruka v ruke s psychickým a morálnym. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Holčina má problémy sama se sebou, svým sebezvárněním (socha), sebepojetím ve světě, se svým ztroskotávajícím vztahem, který už je jen o tom jednom, a v neposlední řadě se svým roz(od)padávajícím tělem. Jestli je to málo nebo moc, to nechám na každém. Mně Thanatomorphose připadá jako naprosto zbytečný filmový zářez. Jasně, zobrazuje to rozklad (lidského těla, společnosi, filosofické kecy bla bla), ale za mě je to jen rádoby hluboký film o něčem skandálním. Repulsion od Romana Polanského je zkrátka jen jedno a jsem tomu ráda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO TO S TEBOU KURVA JE?“… /// (nic, jen začínám trochu černat…) Film zajímavej asi tak moc, jak moc jste zvědavý čučet na (rozpadající se) ženskou v bytě. (Hezká? Těžko říct, ale vzruší ji každá díra…) Rozvleklejší úvod do děje, zjištění, že slečna může bejt blbá, klidně kurva, ale rozhodně to není hypochondr. Po 40ti minutách uznávám – JE TO PRDEL! (Ovšem jelikož po chvilce ta prdel začne protejkat, smích přejde.) Taky mě zajímá, co jako chtěj ještě půlku filmu ukazovat. Aha, vykrvácení nebude… Kravina, která bude mít svoje místo v žebříčku fujtajblů. S přibývajícím časem jde jen vo to, kolik dobrejch nápadů maj tvůrci v rukávu. Nemám, představu, co považujete za dobrej nápad vy, ale vodporný je to dost. A pokud nevadí, že je to spíchlý na koleně a dokážete se nad kusem shnilýho masa zasmát… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád tu ,,O shnilém pouzdře“. 2.) Nikde nemůžu sehnat péčko s malomocným zombíkem. 3.) Thx za titule ,,DusaSusa“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama