Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na úspěšnou Bláznivou komedii 1 a 2 volně navazuje Bláznivá komedie 3, která má díky neodolatelné komičnosti Paola Villagia a Renata Pozzettiho velkou šanci na divácký úspěch. Paolo a Renato opět způsobují katastrofy všude tam, kde se objeví - divadlo, kde pracují jako elektrikáři lehne popelem, dva soudce, které mají chránit před zločinci, přivedou do více než trapné situace, poté se oba "starají" o miminko, které se "náhodně" ocitne před jejich dveřmi... Zamilují se oba do jednoho děvčete a zároveň skončí oba jako strážci majáku na pustém ostrově, kde způsobí poslední a konečnou katastrofu. Blázni se vrací !!! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapci jsou na tom se sebereflexí asi zhruba stejně jako další megatrapáci Suchánek a Genzer. Oni si snad vážně myslí, že je to vtipný. Bez ohledu na to, že pár vymletých nováckých hlav bude tvrdit, že ano. Ne, není to vtipný. Je to trapný a ubohý. Je to pokleslý humor, který je až k pláči. - 0 %. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Celá táto krutá komediálna trilógia nemá chybu proste od prvej časti so scénami údržbárov na svadbe, alebo poskokov na pumpe cez druhú časť napríklad na vianoce na mikuláša až po tretiu, a zároveň najbrutálnejšiu časť so scénami elektrikárov v divadle a na záver zabíjajúca scéna s majákom som sa celý čas stále rehotal ako blázon. Proste najlepšie čo sa komédie týka, krutá dvojka skvelých komikov a stará talianska zábavná klasika. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Tihle dva jsou jako Pat a Mat. Tento třetí díl nebyl už tak bláznivý jako ty dva předchozí, jednalo se o 4 dvacetiminutové na sebe nenavazující příběhy, z nichž dva byly skvělé, jeden průměrný a jeden slabý. Mé podvědomí mi dává rozkaz hodnotit jako průměr. Tudíž poslechnu své podvědomí a hodnotím třemi hvězdičkami. ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

První díl je legendární, o tom netřeba více diskutovat, pokračování na to v nastoleném duchu navázalo a 3. díl je důstojným zakončením této bláznivé trilogie ..Scény s elektrifikovanou loutnou, prostřeleným balónem, ochrankou soudce, poskytování první pomoci až po lehce infantilní starání se o sirotka stojí za zhlédnutí, hlavně ten úplný konec ..Ten je parádní tečkou .. Jen mě u toho posledního dílu mrzí přeobsazení dabingu, nemělo to už ten šmrnc ale přesto tomu nemohu dát jinak než plný počet, jednak z nostalgie a zadruhé, protože mě to vážně pobavilo, je to tak absurdní a pitomé až je to vtipné ... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nebýt hodně pěkné epizodky s hodně nahou Ramonou Badescu, nebylo by co chválit. Třetí díl je složen z méně kapitol, o to trapnější ale jsou. Divadlo a boj o zhrzenou snoubenku jsou ještě tím nejlepším. Pochválím dobrý dabing s netradičními herci, jimž ale postavy vyloženě sedly (Petr Pospíchal, Petr Oliva). Jasně nejslabší díl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama