foto

Leonardo Benvenuti

  • nar. 8.9.1923
    Florencie, Toskánsko, Itálie
  • zem. 3.11.2000 (77 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Ogni lasciato è perso
2000 Teste di cocco
1999 Bagnomaria
1998 Gallo cedrone
Letzte Station, Die
1997 Finalmente soli
1996 Návrat pana účetního
1995 Facciamo paradiso
Viaggi di nozze
1994 Bláznivá komedie 3
Drazí, zatracení přátelé
1993 Čau profesore!
1992 Ricky a Barabáš
1991 Bláznivá komedie 2
Poldové v akci
1990 Bláznivá komedie
Pan účetní se nevzdává
Sandino
Stasera a casa di Alice
Volevo i pantaloni
1989 Bambino e il poliziotto, Il
Strýček za všechny peníze
Vyhrál jsem v loterii
1988 Lišák
Pan účetní jde do důchodu
1987 I picari
Io e mia sorella
Noi uomini duri
1986 Báječný Fantozzi
Jen aby to byla holčička
Tenente dei carabinieri, Il
1984 Bertoldo, Bertoldino e... Cacasenno
Due carabinieri, I
Tenkrát v Americe
1983 Maléry pana účetního 2
Pappa e ciccia
Petomane, Il
1981 Bianco, rosso e Verdone
Markýz del Grillo
1980 La Locandiera
Maléry pana účetního
Sacco bello, Un
1979 Dr. Jekyll a milá dáma
Tesoro mio
Výlet s Anitou
1978 Profesor Kranz, Němec z Německa
1977 Hra na lásku
1976 Dámy a pánové, dobrou noc
Takové podivné příležitosti
Tragéd Fantozzi
1975 Fantozzi
Moji přátelé
Úctyhodní lidé
1974 Jak jsem uspořádal Ameriku
Permettete, signora, che ami vostra figlia
1972 Alfréde, Alfréde!
Don Camillo e i giovani d'oggi
Lo chiameremo Andrea
1971 Ozbrojme se a odjeďte!
1970 Castagne sono buone, Le
Contestazione generale
1969 Serafino
1968 Italská tajná služba
1967 Questi fantasmi
1966 Otázka cti
Ragazza del bersagliere, La
Téměř dokonalý zločin
1965 I complessi
Il Compagno Don Camillo
Vojandy
1964 Manželství po italsku
Opačné pohlaví
Žena je něco nádherného
1963 Císařská Venuše
Frenesia dell'estate
Kali-Yug, déesse de la vengeance
Mare matto
Tajemství indického chrámu
1962 Dal sabato al lunedi
1961 Děvče se zavazadlem
Jaká slast žít
1959 První láska
Přizpůsobte se!
1958 Mina, La
1957 Camping
Otcové a synové
Prázdniny na Ischi!
Uomo di paglia, L'
1956 Guendalina
Noi siamo le colonne
1955 Amis pour la vie
Destinazione Piovarolo
Děvčata ze San Frediana
Non scherzare con le donne
1954 Addio, mia bella signora!
Casa Ricordi
Cento anni d'amore
Seduttore, Il
Sinfonia d'amore
1953 Giuseppe Verdi
Ivan (il figlio del diavolo bianco)
Ti ho sempre amato!
Uomini, che mascalzoni!, Gli
1952 A fil di spada
Bellezze in moto-scooter
Fiammata, La
Figlio di Lagardere, Il
1951 Napoleone
1950 Bivio, Il
Capitan Demonio
Monello della strada, Il
1949 Come scopersi l'America
1948 Eroe della strada, L'
L'ultima cena
1947 Come persi la guerra

TV seriály

2000 Come quando fuori piove (TV seriál)
1987 Generál (TV seriál)
1982 Verdi (TV seriál)

Dokumentární

1958 Kalypso

Herecká filmografie

Režijní filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace