Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Vykopávka televizní ´´zábavy´´ automechanik Izer vzal za vděk sběrně moderátorského odpadu a udělal si svůj typicky imbecilní a 1000x provařený styl pořadu s humorem pro patnáctileté vyhulence a padesátníky ze střední vrstvy, kteří určitě jeho debilní humor přivítají s otevřenou náručí.Já se můžu už jen ironicky usmívat nad trapností a ubohostí tohodle přiblblýho komedianta, jehož éra skončila s Markem Dobrodinským.0%. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Docela fajn. Já se bavím. Izera mám rád a na jeho pořady si vždy čas udělám. Jeho nápady jsou fajn. Má nejoblíbenější rubrika je "Pod lupou" a spotřebitelský test petard neměl chybu. Hodně kritizovanou rubriku "Bud´ in" mám rád a možná to těm nebystrým nedošlo, ale Vańková v těch scénách má být trapná. Nejvíc se mi líbila část s Izerem jakožto metrosexuálem, co má čas na sex pouze v metru. Jinak, Auto-moto kout mě dostává pokaždé a "Koule nelžou" jsou někdy fekal, ale baví. Izerovy cesty do zahraničí už tak moc nebaví, proto tam nebude ta pátá. Jinak fajn. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Izera mám rád, jeho humor, vtípky a Maňase... ale tyhle scénky bože... to je velká slabota a zoufalost. To se vrátil tak 15 let nazpět s takovou zábavou.. No doufám že se probere a zase to bude starej dobrej Izer. Jedna hvězdička je za sexy Šárku Vaňkovou. Reklamu, která hlásá potrháte se smíchy ... tak ta je hodně mimo. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

První díl s myslivcema byl geniální. Až na pár šlápnaců vedle jsem se bavil téměř u každé scénky a nasmál jsem se jako už dlouho ne. Druhý díl byl o poznání horší, ale i přesto oplýval několika dobrými nápady. Uvidíme, jak se nový pořad Zdeňka Izera rozvine a jakou úroveň si udrží dále... Prozatím lepší 3* EDIT po 5 dílech... úroveň začala nebezpečně klesat dolů, a tak jsem radši na seriál přestal koukat uplně. Nenechám si zkazit dobrý dojem ze záčátku pokaženým dojezdem, ale i přesto musím snížit hodnocení na 2* ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Buřtcajk balancuje na pomezí mezi záchodovým a masovým humorem. V době nekonečných talentových show a nesmyslných reality show to stačí k úspěchu. To je trochu smutné. Z kultivovanější zábavy tu zbylo jen pár talk show. Buřtcajk je naděje na vzkříšení skečových pořadů. Nemusí pršet, stačí jen, když kape. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno