Reklama

Reklama

A dost!

(pořad)
Trailer
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2012, 4–11 min

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

evapetra 

všechny recenze uživatele

Pořad jistě potřebný a užitečný, ovšem pološíleně se tváříci a vystupující moderátor z toho dělá spíše jakousi grotesku, ze které mám poněkud rozpačitý pocit.// Po nějaké době hodnocení zvedám, protože pan Tuna se už viditelně zklidnil, na šílenosti a radikálnosti projevu dosti ubral a taky výběrem témat se pořad stále více a lépe strefuje do černého. ()

Freakyy 

všechny recenze uživatele

Moderátor mně přijde nesympatickej a mluví tak, jako bysme byli snad úplní blbci. Potom ti tzv. "odborníci", kteří tam pro větší důvěryhodnost říkají (no spíš to vypadá že čtou z papíru) detaily ohledně toho či onoho výrobku. Je hezký že tam napíšou jméno, ale napsat třeba kdo to je by taky mohli. Takhle tomu jen těžko někdo uvěří a u tohoto pořadu se jen přikláním k té většině negativních komentářů. Sice se tam dá občas narazit na něco zajímavýho, ale první a zároveň celkovej dojem je hroznej. ()

Reklama

Spapanek 

všechny recenze uživatele

Mistr Tuna je opravdu trochu prehnane deklamujici, tema se opakuji a teoreticky je to porad k nicemu. Ale podle me neni ani zdaleka. Kolik jste kdo poslali zadosti o nejake vyjadreni vyrobcum leku, jidla, piti, cehokoli? Kolik se vam vratilo odpovedi? Kolikrat kvuli vam neco zmenili? A kolikrat jste odhalili opravdove slozeni, ktere bylo na etikete lzive? Z filmoveho hlediska je to opravdu chabe, ale to je asi to nejmensi, ne? Ja mam ten porad rad a myslim, ze je uzitecny. A tak si myslim zaslouzi lepsi hodnoceni, neb kazdy pochopi, ze tady nejde o kameru, strih, rezii, ale o informace a o to, ze oni zmuzou to co my ani zdaleka ne. Takze za me, DIKY. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina, ale rád se na tento pořad občas podívám. Některé epizody jsou opravdu zajímavé jako třeba epizoda o české poště a ohledně epizod o jídle, rád se na ně podívám, ale něco o stravě vím a když nebudete tyhle sračky žrát 24/7 nic se vám nestane. Teda pokud nejste vegan to je duševní onemocnění. A všimněte si že většina z těch vyživových odborníků jsou tusté prasata, žádné nemoce které to spůsobují mě nezajímají neexistuje nemoc která by zabranovala aby člověk nemusel byl tlustý jak hovado. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Je to strašidelnější pořad než regulérní americké horory. Kladu si otázku, jestli nemám místo nakupování v obchodech spíš vyhnat děti na pastvu do Alp. Nebo se naučit chemii a vyrazit do supermarketu. Patří do éček i E55? :-) Jinak tenhle seriál je super, protože Tuna je rázný a konfrontační typ, co se nebojí a co vyhledává dramatické situace a volí silná slova. No nemůže tohle fungovat jinak než skvěle? ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama