Reklama

Reklama

Final Girl

Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina chlapců loví, mučí a zabijí v lese mladé dívky. Do jejich školy nastupuje nové děvče, které vypadá jako perfektní oběť. Netuší však, že dívka je trénovaný zabiják a její finální zkouškou je zabít tyto mladé vrahy. (beba789)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (112)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Malá miss Sunshine vyrostla. SIlně mi připomíná Evu Green. Občas je v záběru naprosto dokonala,ale ve výsledku zase tak hezká není a má trošku krysí ksichtík. Co se týče Posledního Grilu, líbily se mi hrátky se světlem, takovej ten rádoby retro look, jenže bohužel to je jen málo k tomu, aby ten film za něco stál. Lov v lese je super námět. Čtyři hošové v oblecích bezva nápad. Ale....ani kapka krve, ani jedinej záběr na rozkašenou hlavu šutrem. Nic. Prostě krysí ksichtík se nechá vycvičt, přijde, všechny zfetuje a sejme. Konec. Takže nemastný neslaný dvě. 30% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zábavnost "reverzní", totálně béčkové vyvražďovačky sice s přibývajícími minutami (a psychedelií) pomaličku klesá, ale vynikající premisa ji drží vysoko nad vodou. Jaká to lahoda, když partička arogantních "jupíků", z plezíru po lese honících a vraždících mladé dívky, dostane od jedné zdánlivě obyčejné, jenže pro podobné případy vytrénované jako likvidátor, nesmlouvavě přes držku. Psychologická hra na kočku a na myš se očividně vážně nebere, přestože sama sebe nijakým pomrkáváním nezlehčuje, akorát ta Abigail nepůsobí ve fyzické titulní roli dvakrát přesvědčivě. ()

Reklama

Junys 

všechny recenze uživatele

Skupina mladíku si vyhlídnou nějakou dívku a tu pak v lese zabijí. Jednou si vyhlídnou mladou nádhernou dívku která se zdá na pohled jako každá ale není, je totiž trénovaný zabiják - Chvílemi mi přišlo že se ten film snažili natáhnou. Hudba na pozadí se mi hodně líbila. Scény na kterých byla vražda hodně slabé. Jako akčňák 4* a jako horor 3* ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Partia mladych kretenov,ktori sa zjavne nudia si vyplna cas lovenim dievcat v lese,v ktorom by som nechcel byt sam,dobry a napinavy horor,aj ked chybala mi tam brutalita a viac krvi a v hlavnej ulohe sa mala objavit nejaka ina herecka,Abigail Breslin mam rad,ale do takejto roli sa jednoducho nehodi,no aj tak fajn film...:-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek nepřináší nic novýho. Podobných filmu a samozřejmě daleko lepších tady bylo už hafol. Nečekejte napětí, nečekejte gore, nečekejte krev. Očekávejte "výcvik" vražedkyně a spoustu nudné vaty v podobě stupidních dialogů než se konečně dokopeme k nějaké akci. Která ovšem výslednej dojem vylepšit nemůže ani náhodou. Film je slaboučkej po všech stránkách. Navíc si myslím, že obsazení hlavní ženské role bylo naprostým omylem. Abigail Breslin je možná hezká (mě se nelíbí), možná je sympatická (nijak zvlášť) ale každopádně se do téhle role absolutně nehodila. Nevěřil jsem jí ani ty její blonďatý vlasy. Tohle prostě nemohlo fungovat a taky nefungovalo. Hodně slabý 2 hvězdy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Termín "final girl" alebo "posledné dievča" sa zrodil v počiatkoch žánru slasher, pretože poslednou, ktorá v týchto filmoch prežila alebo bola zavraždená, bolo veľmi často nejaké dievča. (beso74)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama