foto

Desiree Zurowski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Bridesmaid (TV film)
2016 Toni Braxton: Unbreak my Heart
2015 Final Girl
2014 Big Eyes
2013 Restless Virgins (TV film)
Rohy
2012 Tohle je válka!
2010 Smrt a život Charlieho St. Clouda
2008 Nájemný vrah (TV film)
Sheltered Life
2007 Klub vyděračů
Obrázky Hollis Woodsové (TV film)
Paralelní svět (TV film)
Proč jsem se jen ženil
Přehlížený
2006 Underfunded (TV film)
X-Men: Poslední vzdor
2003 Jak ukrást Sinatru
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
2002 Oni přicházejí
Sladkých sedmnáct
2001 Bizarní frekvence (TV film)
Černá díra
1997 End of Summer (TV film)

TV seriály

2017 Supergirl (TV seriál)
Luthors (S02E12)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Cock Barrens (S02E06)
2014 Darebák (TV seriál)
Coup de Grace (S02E10)
2013 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Breakthrough (E09)
2012 Arrow (TV seriál)
Cti otce svého (S01E02)
2011 Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
2008 Hlídka (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Největší dobrodružství v dějinách veřejnoprávní televize (S03E04)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
The Kids Are Alright (S03E02)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Satelit (S09E15)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Human Cargo (TV seriál)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Nové poznání (S03E19)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1994 Picture Windows (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace