Reklama

Reklama

Hurikán smrti

  • Česko Zběsilá bouře (více)
Trailer

Jeden ze známých principů říká: „Myšlenka nemožnosti pohromy často vede právě ke katastrofě." Jeho platnost se potvrdí v případě experimentů s novým typem udržitelné energie, které se vymknou kontrole a v podobě nepřirozeně silné bouře začnou ohrožovat nejen pobřeží Spojených států, ale i celou Severní Ameriku. Tuto oblast sužuje série hurikánů a kdo se před nimi neukryje do bezpečí, ten to má spočítané. Středoškolský učitel přírodních věd Nathan Sims (Casper Van Dien) se ocitne přímo v centru událostí. Musí dostat svou ženu a syna do bezpečí dříve, než se hurikány spojí a vytvoří tzv. „hyperkán", bouři dost silnou na to, aby z mapy vymazala celé Spojené státy. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Když tak o tom uvažuji, tak bych měl správně udělit tři, možná i čtyři hvězdy, protože jsem se nasmál až až. Hlavně dialogy, to jsou opravdu perly. Při těch rozhovorech se zdá, že to všechno nemohou myslet vážně a že se jedná o parodii. Ale oni to myslí vážně i ty "fantastické" triky. Škoda, že se Tomáš Magnusek věnuje těm svým pseudo-komediím a ne katastrofickému žánru. Jeho filmy mají podobnou hodnotu, jako je tento. Mohl by třeba natočit, jak se na Řípu utrhne obrovská lavina, která je tak velká a silná, že ohrožuje i Prahu!!! Ale dost fantazírování, toto je katastrofický film, natočený katastrofálně!!! ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem z toho dvě minuty, pak se má levá hemisféra začala vztekle prát s pravou a obě pokřikovaly, že tentokrát to na těch pět minut informačního rychloposuvu teda jako nebude. Ono dávat filmům společnosti Asylum cokoliv jiného, než odpad, je už z principu její existence něco absurdního. Ale zase tam mají retardovaný tornádo, na který střílí lejzrem, nebo tak něco. Blueegheeehehehe.... ()

Reklama

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Nedal sem na varování jménem Casper Van Dien a na film se podíval.. Lidi.. nedělejte to.. Scénáristova poslední práce před tímto počinem bylo asi vymýšlení dialogů pro Pavla Poulíčka do tv pořadu Kolotoč a ani tam moc dobrou práci neodvedl. A ke všemu bych řekl že jeho práce má klesající tendenci. Ohledně hereckých výkonů, logiky a dalších věcí radši mluvit ani nebudu.. U některých filmu si říkám, že už se na ně nikdy nepodívám, ale tady u toho doufám, že už se na něho nikdy nepodívám.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scénář je doslova prokletí a hlavně v dialozích některé postavy kralují. Tak je to dáno i tím, že herci pronášejí naprosto debilní věty s vážnou tváří a snaží se na nás udělat dojem, že opravdu jde do tuhého. Velikášské scény jsou příšerné, všechno je nadsazeno, aby tak hlavní borec, který by nepřežil ani hodinu mezi slepicemi, které by ho uklovaly k smrti, ukázal své hrdinství a nezachránil jen svou rodinu, ale rovnou celý svět. Není to krásné, že mezi námi pořád jsou hrdinové, kteří vědí víc než my a dokážou zničit to, co vyvolali, a to v naprostém sci-fi blábolu? Nikdy víc, ale zase smrtelné křeče jsem z toho neměl. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/08/500-mph-storm-2013-10.html ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Úžasný film. Ještě nikdy jsem se u katastrofického filmu tolik nenařehtal. Za zvlášť báječný nápad považuji hledání středu hurikánu pod zemí. Také dialogy jsou skvělé. Na hlášku ,,musíme to zastavit,, a ,,mami co je to?,, jen tak nezapomenu. Prostě u filmu, který má 10 a více procent, se už takhle nezasmějete:-). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Film se natáčel v Alabuquerque v Novém Mexiku. (rafix)
  • V 9. minutě je na zadních dveřích vozu přímo nad odznakem Chevroletu vidět odraz členů posádky. (Johnny.ARN)
  • Když rodina opouští svůj domov, jede po levé straně dvojitých žlutých čar. V čase 31:20 jedou naši hrdinové opět po špatné straně dvojité žluté čáry. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama