Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Příběh se odehrává na škole Otonokizaka. Hlavní postava Honoku a její spolužačky zjistí, že se má škola za tři roky zavřít. A tak Honoku a její kamarádky napadne ztřeštěný nápad: "Pojďme se stát školními idoly a zachraňme školu!" Podaří se Honoce prosadit tento nápad? Udělá si kamarádky jak mezi mladšími, tak i staršími spolužačkami a vtáhne je do klubu idolů? (KiritoSenpai)

(více)

Recenze (4)

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje první anime, kde byly JENOM holky:D Bylo to zábavný, veselý a písničky byly fajn. Oddychovka. Sice jsem doufal v nějaký facky a hádky, ale nic z toho nebylo.. Takže škoda, ale přesto to bylo lepší, než jsem čekal. Zhlédnuto za jeden den!:D ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Tak konečně došlo i na toto anime. Předpokládala jsem, že se jedná o jakési "nejlepší" anime s idoly. Ani ne, až tak skvělé a originální to nebylo, ale postavy byly sympatické. A také jsem konečně poznala kdysi střed vtípků Nico-Nico-Nii :) kouknu i na další série, ale myslím si, že to bude na stejné téma, jen aby se holčiny dostaly "co nejdál". 7/10 ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je 17. 8. 2018, čiže viac ako dva roky, keď som to videl prvý krát. K LL mám vo zvyku akosi písať veľmi dlhé komentáre, ale tu som sa toho zriekol, pretože 1. séria zastupuje v obľúbených celé Love Live a tak len jednoducho vyjadrím svoje city. Pri jednom komentári som povedal, že "µ's som si zamiloval ako sestry". Skutočne. Keď som to začal pozerať prvý krát kedysi, nikdy by ma nenapadlo, že sa z toho stane asi môj najobľúbenejší a najemocionálnejší seriál života. Nezačalo to ale touto sériou, ale po filme a ova, ktoré vo mne doslova niečo zlomili. Ďakujem vám, µ's. ()

fr3ak

všechny recenze uživatele

Důvod vzniku tohoto anime je celkem jasný a myslím, že není ani třeba ho tu rozebírat, protože se na něj krom cílovky asi nikdo nevydrží dívat déle než jednu epizodu :) Samozřejmě že největší síla seriálu bude vždy (jak jinak) hudba, bohužel její zařazení mne mílovými kroky míjí (ale je pravda že uši nerve a poslouchat se dá), takže její hodnocení bych nechal povolanějším. Po první epizodě nezajímavé a nudné, dál sledování neplánuji a samozřejmě i nehodnotím. ()

Reklama

Reklama