Reklama

Reklama

Uvnitř mé hlavy

  • Česko Kouzla a čáry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Tohle je zase jeden z těch filmů, kdy vůbec nevím, co si o tom mám myslet. Není to horor, to v žádném případě. Spíš bych to definovala jako velmi depresivní psychologické drama, které pomocí své atmosféry a opravdu nesympatických herců velmi snadno přenáší tu depresi a sklíčenost i na diváka. A teď, když nad tím tak přemýšlím... vlastně to není vůbec špatný film, přestože skoro postrádá děj. Docela by mě zajímalo, jak to všechno teda doopravdy bylo - celý film jsem se nemohla rozhodnout, komu teda vlastně fandím a kdo je tam ten vůl. Sařiny kamarády bych si jako společnost dobrovolně nikdy nevybrala, ale to děvče blonďaté zrovna moc sympatické taky nebylo... Fakt nevim. 50% ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekala něco trochu jiného a zas takové psýško, jak tu někteří píší mi to nepřišlo. Spíše než s "hrdinkou" jsem sympatizovala s jejími "trýzniteli" a ty uvozovky se zde opravdu hodí. Chápu, že Alicia byla hozena do skupinky lidí, které vůbec neznala, ale jejich chování mi přišlo normální. Prostě banda kámošů dělá kraviny a navzájem se spolu baví a nadávají si, jak to kamarádi mezi sebou dělají a zhýčkaná Američanka, která asi moc kamarádů doma nemá jejich snahu o spřátelení moc nepobrala. SPOILER - že je Alicia asi trochu vyšinutá a spoustu věcí si domýšlí nebo má halucinace film před divákem ani neskrývá. Když sedí s Barbarou a obě si čtou a z dálky vidíme, že na ni Barbara civí, ale když se na ni podívá, tak si normálně nerušeně čte, tak mi bylo hned jasné, že jediný psycho je tady Alicia. Stejně tak jak celou noc slyší vřískat ptáky, ačkoliv já jsem teda ještě v noci ptáky neslyšela. Ale i tak netvrdím, že je to špatný film, jen není nikterak záhadný, jak tu někteří píší. Herecké výkony jsou úžasné - Michael Cera - wow! Hudební podkres skvělý a konec, nad kterým zůstane jednomu rozum stát. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Prakticky film o ničem. Po 15 minutách jsem se těšil až film skončí nebo, že se konečně začne něco dít. Bohužel to se nestalo, a to díky podivném vývoji děje. Furt jsem nedokázal pochopit kam režisér míří a jaký má záměr. Postavy byly samy o sobě nudé, k tomu "odfláknuté" dialogy a 98 minut nudy bylo na světě. Zklamání. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Tenhle výlet do mysli blázna nebyl vůbec špatný. A když ho k tomu budete muset trávit ve společnosti nesympatických a zvláštních lidí (boží Michael Cera v roli podivína), tak se peklu bohužel nevyhnete. Znepokojující atmosféra, která si skoro po celou dobu filmu udržela mou pozornost, se zvrtla v ''nepříjemné překvapení'' v podobě konce, který ačkoliv byl nečekaný, nějak mi tam neseděl. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Zásadní problém filmu je ten, že si nikoho neoblíbíte a všem přejete smrt. Prostě skupina naprosto nesympatickejch lidí v čele s Brinkem, kterýho famózně zahrál Michael Cera. Nejradši jsem měl vážně tu Alicii a vůbec jsem se jí nedivil, že se v tý skupince tak trochu zbláznila. Celý film to vypadalo na slabší 4*, ale nakonec musim hodnotit trojkou, páč ten konec je prostě špatnej a nedotaženej. Nevim jestli jim došli prachy nebo to takhle vážně zamýšleli, ale nehodí se to tam. Dobré herecké výkony pokud měli všichni hrát zmrdy, ale mě to nějak nesedlo. Škoda. A horor je totálně špatný označení filmu. Tohle nebyl horor v žádným případě. Dokonce ani ten Thriller. Prostě to bylo Drama o divnejch lidech. Nevim jak jinak to popsat. 65% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama