Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Během druhé světové války při plnění jednoduchého úkolu oddíl amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Jednotka je pověřena odvézt zásoby na štáb. Při cestě jsou napadeni a ocitají se v týlu nepřítele. Začíná německá protiofenzíva. I přes nebezpečí, které jim na nepřátelském území hrozí, se skupina rozhodne najít německého jaderného fyzika, zajistit plány vývoje atomové bomby, a zabránit tak nacistům zvítězit. (TV Nova)

(více)

Recenze (71)

ceskyhonza odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu tragické, kam spadl Tom Sizemore od časů "Vojína Ryana". Scénář nejspíš nějakého amerického tenagera, který si o 2. sv. válce četl nějaký komiks na záchodě a v tom duchu to napsal. Je to odpad, který předčí i většinu sajrajtů dovážených "Řitkou". To, že Němci mají v Ardenách i letectvo a útočí na T34/85, to jsou asi tak nejmenší problémy této slátaniny. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A přitom to začalo tak slibně. Úvodní přestřelka navnadila a já si říkal, že to přece nemůže být tak špatné. Byl jsem ochoten přehlédnout i nesmyslnost úkolu, kteří vojáci dostali, ačkoliv pořád nechápu, proč museli převážet šunku místo toho, aby šli třeba prozkoumat sektor A či B. Pořádné varování přišlo při přestřelce s obrněnou divizí SS, ale pořád jsem si říkal "Co chceš? Vždyť je to béčko." Jenže když se pak celá ta squadra vydala na špacír skrze Německo a aby šlohla atomovku, zachránila profesora, přičemž se k nim cestou přidali Vinnie Jones a Ivan, co byl vlastně Jacek, začalo toho být prostě moc. Že tito hrdinní vlastenci cestou vystříleli půlku wehrmachtu a SS netřeba rozvádět. Za Vinnieho a úvod 15%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna milovníkem válečných filmů a podle všeho se jím nikdy nestanu. Uznávám film "Zachraňte vojína Ryana", líbil se mi snímek "Nepřítel před branami", ale to je tak všechno, co ve mně z válečné filmografie zanechalo nějaký odkaz. Nikdy jsem tyhle filmy nevyhledával. Možná, narodit se tak o dvacet let dřív, je můj přístup k nim jiný. Třeba si ještě cestu najdu, přece jen, u westernů se mi to podařilo, i když láska k nim doutnala již dlouho. Válečné filmy budou muset zatím ještě počkat. Jsem si ale naprosto jistý, že se k nim nedostanu přes filmy, jako je "Company of Heroes". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/company-of-heroes-2013-30.html ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

ješišinku... 42% tak to fakt přeháníte. Ten film má přinejmenším na 60% a možní se rozhodnu i pro 75%. Na pitomý videfilm jsou triky SAMOZŘEJMĚ mizerné a jsem za to rád. Rozpočet se alespoň pálil jinde. A je to vidět. Kamera je chytlavě natočená a na film se dobře dívá. Lokace rozmanité a stále se něco děje. Všem pindalům jaké hrozné sci-fi byla atomovka pro nacisty doporučuji wikipedii. Jasně že se nejelo přesně dle reálií, ale ta inspirace realitou je znát (třeba v tom jak jim "nějaký rusák" zdrhnul s plánama). A to se počítá. Super myšlenka zpracovaná do akční podívané. Co bylo vidět opravdu hodně jsou kořeny ve hře. Hlavní představitel (Chad Michael Collins) je klasická postavička z FPS, která jede úkol za úkolem a je prakticky "univerzálním vojákem". Sakra a to beru. Je to film podle hry. Tak se i borci podle toho chovají ;) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Z duse neznasam Toma Sizemora /Takovi Normalni Zabijaci/- ten herec nevie hrat a nema herecky talent, hoci bol na strane dobra. No, ale nejak obiede som toho Sizemora prezil, najma vdaka tomu, ze ide o silny namet WWII, kopu akcie,m prestrelky, rvacky nechybaju ...... Dlho som si myslel, ze reziser Don Michael Paul /Na pokraji smrti 2002 s istym Segosom/ bude dost dobra reziserska lama - no a chlapik ukazal aky - taky rezisersky talent. Vinnie Jones /Zabij neboo budes zabit 2007/ je snad rovnaky bojovy masaker ako pan StatickaSunka : 64 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu americký sniper používá německou pušku G43, chybí na ni ale přední mířidlo (muška). (SsgtJira)
  • Letouny B-17 bombardují ve výšce nad zemí, nikoliv ve výšce 20 000 stop, což je jejich operační bombardovací výška. (Johnny.ARN)
  • Při útěku z jaderného zařízení nákladním autem je společnost sledována cyklistou, který střílí na jejich nákladní auto s dřevěným poklopem v zadní části. Přestože je dřevěný, zasažené kulky vytvářejí (příliš mnoho) jisker. Kromě toho nejsou vidět žádné díry po kulkách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama