Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

Han22 

všechny recenze uživatele

Další z absolutní klasik mezi spencer-hillovkami. Tentokrát tu máme bondovku jak když vyšije. Nechybí bondovský záporák se zvířátkem, patřičně ulítlým šíleným plánem, zlou a krásnou pomocnicí, nechybí spousta bondovských udělátek včetně úžasného auta a celé to má dokonce i hlavu a patu. Zbytek tvoří tradiční fackovačky, kterých není tentokrát tolik, ale opět stojí za to a také smršť nezapomenutelných gagů - výroba hamburgru, záchod, satelitní tabule nebo číňani v hotelu (a já jsem co sekaná). A také nejlepší opakující se hláška filmu - budeš držet hubu? Neskutečná pohoda, jeden z nejlepších filmů této dvojice a je škoda, že dneš už se podobné filmy netočí. PS: Hudbení disko motiv použitý během rvaček nápadne připomíná základ Davidova Diskopříběhu. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film TaB. Bud a Terence si tentokrát hrají na tajné agenty a mají k tomu skvělou technickou výbavu jako je nepřetrhnutelný toaletní papír. Agent Steinberg je navíc břichomluvec, takže spolehlivě ochrání svět před šíleným Jedničkou a jeho Kábombou. Skvělé vtipy, nepřekonatelné finální bitka na lodi a hlavně úžasné auto s kravími rohy. Má nejolíbenější scéna je hned ta na začátku, jak je zastaví policie a Bud zjistí, že kamion, ve kterém jedou ukradli, ovšem Trece je zachrání... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prosím Vás, nepište do zprávy, že jsem měl zpoždění." Falešní agenti Steinberg a Mason mě bavili a na své pravé podřízené vůbec nic špatného do zprávy nenapsali. To se cení. Jen ta tradiční fackovaná mi tentokrát nepřihrála nějakej ten nezapomenutelnej úder, ale viděl jsem nejlepší záchod ve městě, "kvalitní" agentský vynálezy a dost mě mrzí, že "ďábelský" gangster K1 dostal toho na Aljašce, v Havaně a podobně. Určitě to byli skvělí chlapi a na tom monitoru zhasli naprosto jedinečně. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vo svete, ktorý je plný komédií dua Bud Spencer a Terence Hill je "Jdi Na To" jedna z mojich osobných TOP. Prečo? Mám pocit, že je neustále vtipná a okrem toho vždy čakám na scénky: "... až budete psát správu..." . Okrem toho skvelá scénka s manželkami fandiace svojim manželom, ktorí idú na záchod. Treba vidieť, aby ste pochopili. Alebo polícia je na obede. Rozmýšľam čo by som o filme povedal, čo sa ešte nestihlo povedať. Osobne musím ešte okrem Spencera a Hilla vyzdvihnúť vynikajúci výkon, ktorý podal David Huddleston, ktorý sa po druhýkrát dostal do role šéfa tejto dvojky. A tu mu to ide podľa mňa ešte lepšie. Tygr ma vie pobaviť svojimi hláškami. Funguje to skoro perfektne. Toaletný papier je tu absolútne geniálna vychytávka. "Same, kam vy na to chodíte?" Plán zloducha je podľa mňa dosť dobrý a neprial by som si žiť vo svete bez čísel. Nastal by skutočne poriadny zmätok. A v dnešnej dobe ešte o to viac. Takže K-Bomba je celkom desivá zbraň. Obľúbené scénky? Je ich niekoľko. Spencer je prepustený z basy skôr, lebo zaberá veľa miesta a kuchyňa ťahá kvôli nemu nadčasy, reportáž v rádiu, keď idú Spencer s Hillom v kamióne, záchod v Miami, mapa sveta u Tygra v kancelárii, recepčný si zabudol volant v kancelárii (to sa stáva), "To je Hot-dog" , zabijaci, ktorí stále hovoria iba "okey" a mohol by som pokračovať. Ak ste film nevideli, pozrite si ho. Ak ste ho videli, pozrite si ho znovu. Keby som mal povedať problémy, tak by som našiel pár drobností. Niektoré efekty sú fakt mizerné. Keď sledujeme ako sa má K-bomba zraziť s raketou, to sú hrozné efekty, ktoré som nežral ani keď som to videl ako decko. A potom je tu sprej, ktorý robí mužov neodolateľnými. Ale nikdy sa nepoužije. iba na demonštráciu. Škoda. Všetko ostatné je podľa mňa super. Hodnotenie: A ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

První seznámení s touto legendární dvojicí v mých 6 letech. A také jde o poslední film společně s "Dvojníci", který stál za to." Jdi na to" je sice jedna z nejslabších jejich spolupráce, protože se zde vyskytuje málo rvaček, na kterých jsou jejich komedie založené, ale těch málo, co se tu vyskytuje, jsou výborné, hlavně ta se servírováním hamburgeru a následné pokračování v kuchyni a poslední rvačka na lodi byla také povedená. Navíc docela zajímavej příběh, kterej se zamotává, i když je prostinký, tak jde o jeden z nejzajimavějších příběhů, kterej se v jejich komediích vyskytl. Navíc příjemná hudba, opět skvělá banda tupejch záporáků a i hromada povedených hlášek, narážek na filmy s Jamesem Bondem a na další známé filmy o tajných agentech, vlastně se mi zdálo, že jde o parodii na filmy o tajných agentech. Dávám 5*, protože jde o můj první film, který jsem viděl s touhle dvojicí, a i za děj, který je něčím víc, než obvykle. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)
  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na Floride v USA v lokalitách Miami, Miami Beach a Key Biscayne. (dyfur)

Reklama

Reklama