Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

kolotroch 

všechny recenze uživatele

Pre mna jednoznacne najlepsia komedia tejto filmovej dvojice. Ako tradicne neohrozeni, ako tradicne ti ostatni vyzneju ako vrchol neschopnosti a ako tradicne som sa rehotal od zaciatku az do konca. Najlepsie sceny a hlasky z filmu: Spolocny obed. Spencerova otazka soferovi limuziny po tom ako mu oznamil, ze bude soferovat: "Ty tady zustavas?" Scena s cesanim brady :-D. Scena s cvokarom a ani nahodou nezhypnotizovanym Spencerom :-). A jasne, zaverecna bitka :-). ()

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

C. Pedersoli & M. Girotti sú na vrchole svojej kariéry. Najlepšia je hromadná bitka v bare, kde obaja protagonisti dostanú to čo je pre nich tak esenciálne t.j. Slaps-n-Beans. V tomto prípade však v opačnom garde. Aj keď tie Slaps skôr rozdávajú než prijímajú. V novembri či januári si pri pozeraní tejto vydarenej komédie kľudne vypnite doma radiátor, pretože Vám bude aj tak poriadne horúco :) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Sehraná dvojice Spencer, Hill si zahrála dvojníky dvou „přiteplených“ bohatých obchodníků, jimž hrozí nebezpečí a tak se nechají zastoupit na oko jim podobnými dobrodruhy. Když se takový dva burani dostanou k penězům a k vlivným lidem, určitě nenechají věcem normální průběh. Jedno je ale jisté – dokážou se o sebe postarat. Spíše slabší snímek mé oblíbené dvojice s málo mlátícími scénami zachraňuje velmi podařená a vtipná závěrečná bitka a občas slušné hlášky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií dua Hill/Spencer. Jediné co mi prožitek z filmu kazilo, byl otřesný „přiteplený“ český dabing. Jinak to ovšem byla solidní brazilská jízda, kterou si dosyta užila nejen hlavní dvojka, ale i diváci. Velké množství dobrých hlášek a nezapomenutelných postav (vojáci, šoféři) – to byl velice dobrý základ k natočení dobré komedie. Všudypřítomný humor neztrácel ani na chvíli šťávu, pěkné prostředí, tanečnice i hudba – takže nemám důvod si na nic stěžovat. Jen ten dabing… ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Na téhle dvojce jsem prostě vyrůstal a těšil se, kdykoli se něco od nich objevilo v televizi... Na televizi už se sice nedívám, můj nejoblibenější western žánr to taky není a pro dvojici aktérů je to naprosto typická záležitost, ale pořád to má kouzlo... A navíc vidět je i v roli pro ně ne příliš typickou... To byl zážitek :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)
  • Palácem bratrů Coimbrasových (Terence Hill, Bud Spencer), před nímž čeká shromážděné služebnictvo, je ve skutečnosti maurský hrad Fiocruz na adrese Avenida Brasil 4365 Manguinhos v Rio de Janeiru. (999.9)
  • Počas bitky v prístavnom bare, keď sa Greg (Bud Spencer) a Eliot (Terence Hill) schovajú pod barový pult, tak po nich Tangovi (Nello Pazzafini) gangstri začnú hádzať barové stoly a stoličky, pričom hádzaním porozbíjajú fľaše v policiach za barovým pultom. Keď prestanú hádzať, môžeme na hornej polici vľavo vidieť, že zopár fliaš zostalo nedotknutých. V ďalšom prestrihu sa však na polici už žiadne nenachádzajú. (AxelWers)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno