foto

Silvano Ippoliti

  • nar. 23.1.1923
    Cagli, Marche, Itálie
  • zem. 1994
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1995 Bambola di carne
1992 Takové jsou všechny
1991 Paprika
Perversioni degli angeli, Le
À la poursuite de Barbara
1989 Prokletí Mayů
1988 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (TV film)
Big Man II. - Bumerang (TV film)
Big Man III. - Smějící se dívka (TV film)
Big Man IV. - Pekelná pojistka (TV film)
Big Man V. - Uloupené šperky (TV film)
Big Man VI. - 395 dolarů za unci (TV film)
Incontri in case private
Racconti di donne
1987 Láska a vášeň
Spettri
1986 Aladinova lampa
Laggiù nella giungla
1985 Kajícník
Krvavá Amazonka
Miranda
Superpolicajti z Miami
1984 Delitto in formula Uno
Dvojníci
L'attenzione
1983 Klíč
Sedm slavných gladiátorů
1982 Kočka a pes
1981 Bollenti spiriti
Teste di quoio
1980 Action
Bárbara
Nenávidím blondýnky
Superpolda
1979 Caligula
Humanoid
1978 Gegè Bellavita
1977 Gang
Železný šéf
1976 Panenství
Salon Kitty
1975 Agrese
Vieni, vieni amore mio
1974 L'invenzione di Morel
Návrat bílého tesáka
1973 Policajt drábem
Tony Arzenta
1972 Calandria, La
Il sorriso della iena
Quando le donne persero la coda
Un homme est mort
1971 Iguana dalla lingua di fuoco, L'
Merlo maschio, Il
Sacco a Vanzetti
Vacanza, La
1970 Drop-out
Gott mit uns
Un estate con sentimento
Urlo, L'
1969 Donna invisibile, La
Nell'anno del Signore
Nerosubianco
Zbojníkova milenka
1968 Qualsiasi prezzo, A
Rozmar po italsku
Satanik
Velké ticho
1967 Col cuore in gola
LSD - Inferno per pochi dollari
Quattro tassisti, I
1966 Degueyo
Navajo Joe
1965 2+5: Missione Hydra
1963 Héraklés a Samson
1962 Quattro notti con Alba
Sodoma a Gomora
Solo contro Roma
1961 Io bacio... tu baci
1960 Carro armato dell'8 settembre, Il
1958 Mina, La
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace