Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Hej!" - "Hej co?" - "Dveře!" - "Dveře jsou na otevírání, to si nevěděl?" Spencer a Hill ve dvojroli. Jestli chceš spáchat sebevraždu, buď tady, až se vrátim. Vtipné to je, nicméně mne tento jejich snímek - moc neoslnil. Dabing je děs,běs, příběh ok a hudba průměr. Místy se tlemým a místy mi to přijde bez šťávy. Takže průměrná komedie - 60%. ()

Ondrish 

všechny recenze uživatele

Po treťom zhliadnutí musím zdvihnúť rating na 4*. Ten brazílsky riff, ktorý hrá Bud (Greg Wonder) v úvode na saxafóne spolu s celkovým feelingom filmu, sú tak pohodovo chytľavé, že sa tomu nedá odolať. A keď sa k tomu ešte pridá šikovná réžia Enza Barboniho - ktorý mimochodom nakrúcal najlepšie S+H filmy a celkom vydarený scenár, tak bez problémov môžem povedať, že je to jedna z TOP 5 spenceroviek. All thums up (ale asi treba vidieť aspoň 2-krát...čo je logické, veď sú to Dvojníci.) ()

Reklama

Chladek 

všechny recenze uživatele

Zrovna tento jejich film mě upoutal hereckými výkony, předvším u Buda Spencera. T. Hill je pro mě pořád Nikdo, malý unavený joe, kterému nejlépe sedí mít na sobě odrbané hadry a nechat se táhnout koňem po poušti. A i když mi stále, z jejich společných filmů sedí nejvíce kovbojky, tento film, je asi jako druhý (první je Když se rozlobíme, budeme zlí) jejich podařený. Bud Spencer zde stále hraje onoho znuděného hromotluka, co rozdává facky za krk, ale jako bohatého Antonia, ho vůbec poprvé můžeme vidět dělat něco, čemu odborníci říkají "hrát". Tady totiž skutečně zcela vybočuje ze své typičnosti a dělá jemné, uplašené pohyby, pomalinku a strachy se třesoucí utíká pryč z bitky (!), a různé další věci. Právě za toto, tedy za jeho atypičnost, si tohoto filmu moc cením. - PROSÍM POSAĎTE SE - - JO, KDE JE TEN MILIÓN?- ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Na téhle dvojce jsem prostě vyrůstal a těšil se, kdykoli se něco od nich objevilo v televizi... Na televizi už se sice nedívám, můj nejoblibenější western žánr to taky není a pro dvojici aktérů je to naprosto typická záležitost, ale pořád to má kouzlo... A navíc vidět je i v roli pro ně ne příliš typickou... To byl zážitek :) ()

energo 

všechny recenze uživatele

Netradiční komedie slavné dvojice. Tentokrát jsou již za svým vrcholem, ale přesto je to stále dobré a zábavné. V dvojroli hráli Spencer a Hill zcela rozdílné postavy. V roli přecitlivělých, jemných boháčů hráli vlastně úplný opak toho, k čemu jsme u nich zvyklí, což mi také vadilo. Hlavně u Spencera byl rozdíl markantní. A možná to bylo i jinak nadabovaným hlasem. Ale šarvátky měli stále velkou kvalitu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Během rvačky s falešnými policisty měl Eliot (Terence Hill) ukrást klíče od policejního vozu (Chevrolet Opala z roku 1980). To je vyloučeno, protože na předním sedadle vůbec nebyl a zadní sedadlo je odděleno bezpečnostní mřížkou s malými oky. (ČSFD)
  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)
  • Eliot Vance (Terence Hill) omráčí dveřmi od auta prvního falešného policistu, který pak spokojeně usíná na zadním sedadle. Vzápětí se Eliot prosmýkne prostorem zadních sedadel ještě jednou, jako by tam policista už nebyl, ačkoliv z auta očividně nevylezl. Zanedlouho se dotyčný policista probírá vedle auta. (ČSFD)

Reklama

Reklama