Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vím, že SaH nebyli nikdy obdivuhodní herci, ale každému z nich tahle dvojrole opravdu sedla. Myslím, že recept "strčte dva maníky do prostředí, ve kterém nikdy nebyli" jim jde nejlépe. TEN FAKT, DRAHÝ BRATRANČE, ŽE SI NECHÁVÁ ŘÍKAT TANGO V ZEMI SAMBY NÁM NAPOVÍDAÁ, ŽE MÁME CO DĚLAT S TOTÁLNÍM IDIOTEM :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna z tych Spencer/Hilloviek, ktora ma aj zapletku. Tentokrat tu hraju dvojulohu. Napriek svojim dost obmedzenym hereckym schopnostiam dokazali obidve ulohy jasne odlisit a veril som im jak ich klasickych bitkarov, tak zbabelych bohacov, ktory sa nevedia bit. Skoda len, ze temu zameny trochu viac neprepracovali. Dalsou slabinou je maly pocet bitiek. Len dve poriadne velke bitky a ich prevedenie je priemerne jak zabavnostou tak kaskaderskymi kuskami. Uz sa na nasich hrdinoch zacal podpisovat vek a Spencer tu je az prilis vyzraty, takze casto je uplne spoteny. Kladom je nadherne prostredie Brazilie a uz tradicne vydareny ustredny hudobny motiv, ktory sa opakuje do zblaznenia a ja ho zase tyzden nedostanem z hlavy. Dost som vahal medzi troma a styrmi hviezdickami ale kvôli mensiemu poctu bitiek nakoniec davam silne tri hviezdicky. 7/10. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, kde Bud Spencer a Terence Hill mají vtipně odlišné dvojrole. Bohatí a bojácní bratranci Antonio a Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo a jejich dvojníci saxofonista Greg Wonder a kaskadér Eliot Vance, kteří je zastupují. A nejenže se oba náhradníci celou dobu výborně baví svým způsobem, mimochodem vypátrají i původce hrozby smrti bratranců. Také jde o veliký balík peněz.. Další zajímavá postava je nájemný zabiják Tango (Nello Pazzalini). A zase pěstní rvačky a honičky a vtipná nedorozumění. Je to milá a vtipná zábava. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Na osmdesátkové filmy s Budem Spenecerem a Terencem Hillem se podívám vždycky rád, i když to není kdovíjak sofistikovaná filmařina. V Dvojnících hrají oba svůj standard, k tomu se navíc představují i jako změkčilí aristokraté, což vytváří příjemně humorný kontrast. No a sympatické rvačky, bez těch by to snad ani nešlo. Film má bohužel příšerný dabing, ve kterém se na vedlejších postavách střídají asi čtyři dabéři, ale to k Dvojníkům už tak nějak patří. „Jsem Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo.“ (345.) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě to je jeden z nejslabších filmů dvojice Bud Spencer a Terrence Hill. Sice se stále najde spousta dobrých gagů a bitek, ale přišlo mi, že Bud Spencer už nějak nemůže, fakt se tady sotva hejbe a Terrence Hil má zase problém s tim, že je v tomhle filmu celkem často trapnej, hlavně jeho komentáře při bitkách jsou velice slabým odvaem na to co předváděl v jiných filmech. Ale zase na druhou stranu se musí nechat, že i tak film dokáže pobavit, někdy dokonce velmi slušně a že oba v roli dvojníků jsou fakt báječný, ale celkově to je bohužel jen průměr ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Mimo Itálie se natáčelo v Brazílii v Riu de Janeiru. (Varan)
  • Palácem bratrů Coimbrasových (Terence Hill, Bud Spencer), před nímž čeká shromážděné služebnictvo, je ve skutečnosti maurský hrad Fiocruz na adrese Avenida Brasil 4365 Manguinhos v Rio de Janeiru. (999.9)
  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)

Reklama

Reklama