Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Během rvačky s falešnými policisty měl Eliot (Terence Hill) ukrást klíče od policejního vozu (Chevrolet Opala z roku 1980). To je vyloučeno, protože na předním sedadle vůbec nebyl a zadní sedadlo je odděleno bezpečnostní mřížkou s malými oky. (ČSFD)
  • Eliot Vance (Terence Hill) omráčí dveřmi od auta prvního falešného policistu, který pak spokojeně usíná na zadním sedadle. Vzápětí se Eliot prosmýkne prostorem zadních sedadel ještě jednou, jako by tam policista už nebyl, ačkoliv z auta očividně nevylezl. Zanedlouho se dotyčný policista probírá vedle auta. (ČSFD)
  • Počas bitky v prístavnom bare, keď sa Greg (Bud Spencer) a Eliot (Terence Hill) schovajú pod barový pult, tak po nich Tangovi (Nello Pazzafini) gangstri začnú hádzať barové stoly a stoličky, pričom hádzaním porozbíjajú fľaše v policiach za barovým pultom. Keď prestanú hádzať, môžeme na hornej polici vľavo vidieť, že zopár fliaš zostalo nedotknutých. V ďalšom prestrihu sa však na polici už žiadne nenachádzajú. (AxelWers)

Reklama

Reklama