Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Herráček 

všechny recenze uživatele

Na téhle dvojce jsem prostě vyrůstal a těšil se, kdykoli se něco od nich objevilo v televizi... Na televizi už se sice nedívám, můj nejoblibenější western žánr to taky není a pro dvojici aktérů je to naprosto typická záležitost, ale pořád to má kouzlo... A navíc vidět je i v roli pro ně ne příliš typickou... To byl zážitek :) ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Staří známí jsou opět na scéně. Tentokrát se z nich stávají dvojníci zazobaných ale bojácných milionářů. Se svými svéráznými způsoby pak vnesou zmatek do celého okolí. Nečekejte žádný převratný děj, ale spíše spoustu skvělých hlášek a humorných situací. Jako Nejvtipnější scénku v tomto případě navrhuji, aplikaci „psychoanalýzy v praxi“, aneb jak se stát z doktora pacientem. :-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě to je jeden z nejslabších filmů dvojice Bud Spencer a Terrence Hill. Sice se stále najde spousta dobrých gagů a bitek, ale přišlo mi, že Bud Spencer už nějak nemůže, fakt se tady sotva hejbe a Terrence Hil má zase problém s tim, že je v tomhle filmu celkem často trapnej, hlavně jeho komentáře při bitkách jsou velice slabým odvaem na to co předváděl v jiných filmech. Ale zase na druhou stranu se musí nechat, že i tak film dokáže pobavit, někdy dokonce velmi slušně a že oba v roli dvojníků jsou fakt báječný, ale celkově to je bohužel jen průměr ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že jde o jeden ze slabších kousků dvojice. Spencer a Hill jsou tentokrát v dvojroli - jednak snobských milionářů a jedna dvojice buránů, která jim dělá dvojníky, aby přišli na to, kdo jim usiluje o život. Bitky tu jsou všehovšudy dvě a jsou povedené, hlavně ta závěrečná. Zbytek je bohužel variace na téma burani si hrají na boháče a nebo zženštilí milionáři - a až na pár výjimek to není zas moc vtipný, spíše trapné. O něčem svědčí i to, že film jsem viděl několikrát, ale pamatoval jsem si z něj jedinou scénu (mluvící zadek). ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Bud Spencer a Terence Hill, určitě všechny napadne legendární Westernovské duo a nejenom Westernovské. Ti nejvěrnější fanoušci viděli všechny jeho filmy, ale mě pár stále chybí. Řekl jsem si, že začnu u komedie Dvojníci. Tato komedie je pro mě nezapomenutelná, protože díky tomuto filmu jsem začal sledovat ostatní filmy tohoto legendárního dua a začal jsem mít povědomí o tomhle legendárním duu. Děj je povedenej a dobře napsanej. Postavy jsou zajímavý. Herci jsou božští v téhle dvouroli. Soundtrack je taky skvělej. Záporák je takej směšnej, ale bylo to takový šmrnc pro film. Humor je na opravdu skvělé úrovni, není se čemu divit, když v tomhle filmu hraje tohle legendární duo. Nechť je Budu Spencerovi Zem lehká, nebudeš nikdy zapomenut. 10/10 Opravdu kvalitní komedie jako každá jiná s tímto legendárním duem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)
  • Počas bitky v prístavnom bare, keď sa Greg (Bud Spencer) a Eliot (Terence Hill) schovajú pod barový pult, tak po nich Tangovi (Nello Pazzafini) gangstri začnú hádzať barové stoly a stoličky, pričom hádzaním porozbíjajú fľaše v policiach za barovým pultom. Keď prestanú hádzať, môžeme na hornej polici vľavo vidieť, že zopár fliaš zostalo nedotknutých. V ďalšom prestrihu sa však na polici už žiadne nenachádzajú. (AxelWers)

Reklama

Reklama