Snímek je poctou Elvisi Presleymu a filmu Elvis Presley: Pořádný průšvih (1967).
(Terva)
Eliot Vance (Terence Hill) omráčí dveřmi od auta prvního falešného policistu, který pak spokojeně usíná na zadním sedadle. Vzápětí se Eliot prosmýkne prostorem zadních sedadel ještě jednou, jako by tam policista už nebyl, ačkoliv z auta očividně nevylezl. Zanedlouho se dotyčný policista probírá vedle auta.
(minipolis)
Šestnáctý film, ve kterém se bok po boku objeví Bud Spencer a Terence Hill.
(J.Trinity)
zurivymlok
Stejní herci, stejný režisér, stejné charaktery, stejný mustr, stejné rvačky, stejné vtipy. Z dnešní perspektivy nechápu, jak to mohlo být tak úspěšné prakticky dvě dekády. Tento film navíc patří k tomu slabšímu, co ti dva spáchali. Asi už je to dáno tvůrčím vyhořením a přece jen i věkem, protože "mladíčkovi" Hillovi zde už táhne na padesát (pravdou je, že je to patrné jen při detailních záběrech) a Budovi na šedesát, což spolu s morbidní obezitou vede k tomu, že už se sotva hýbe. Osobně mě vadil i hlas Terence Hilla v českém dabingu.(17.8.2019)
Pierre
Pro mě jsou Dvojníci zase jedna ze slabších komedií této dvojky. Námět je velmi dobrý a jejich první setkání s dvojníky a následný příjezd do hotelu perfektní. Jenomže zanedlouho se z toho stane poměrně nudná krimi komedie, kde je humoru jako šafránu. Zápletka mě taky příliš neoslovila. a připadalo mi to celkově takové mdlé. Naštěstí posledních 20 minut kde se opět dvojníci setkají to celé oživí a rvačka do které se všichni čtyři zapojí patří k těm nejlepším, z jejich filmů vůbec. Je vidět, že ty snobské milionáře si tam opravdu vychutnali, obvzlášť Bud. Schválně se zaměřte při výše zmíněné na jeho dokonalé pohyba a usrašený výraz.:D Nejedná se o žádný propadák, je to film na kterého ty prostřední 3 hvězdy naprosto pasují. Ale to nadšení ostatních, tentokrát tolik nesdílím.(15.10.2016)
Shit
Podle mě to je jeden z nejslabších filmů dvojice Bud Spencer a Terrence Hill. Sice se stále najde spousta dobrých gagů a bitek, ale přišlo mi, že Bud Spencer už nějak nemůže, fakt se tady sotva hejbe a Terrence Hil má zase problém s tim, že je v tomhle filmu celkem často trapnej, hlavně jeho komentáře při bitkách jsou velice slabým odvaem na to co předváděl v jiných filmech. Ale zase na druhou stranu se musí nechat, že i tak film dokáže pobavit, někdy dokonce velmi slušně a že oba v roli dvojníků jsou fakt báječný, ale celkově to je bohužel jen průměr(5.8.2006)
Tosim
Vím, že SaH nebyli nikdy obdivuhodní herci, ale každému z nich tahle dvojrole opravdu sedla. Myslím, že recept "strčte dva maníky do prostředí, ve kterém nikdy nebyli" jim jde nejlépe. TEN FAKT, DRAHÝ BRATRANČE, ŽE SI NECHÁVÁ ŘÍKAT TANGO V ZEMI SAMBY NÁM NAPOVÍDAÁ, ŽE MÁME CO DĚLAT S TOTÁLNÍM IDIOTEM :-)(26.5.2003)
Herráček
Na téhle dvojce jsem prostě vyrůstal a těšil se, kdykoli se něco od nich objevilo v televizi... Na televizi už se sice nedívám, můj nejoblibenější western žánr to taky není a pro dvojici aktérů je to naprosto typická záležitost, ale pořád to má kouzlo... A navíc vidět je i v roli pro ně ne příliš typickou... To byl zážitek :)(23.6.2011)