Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Dromed odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka ze dna odpadní žumpy všech sraček, do které srala nova celá devadesátá léta a teď do ní začala srát i prima! Prosím lidi, vždyť jste celkem moudrý živočišný druh, pošlete to do černých čísel! Ať má tento konečníkový výtok tu správnou barvu. Zavřeme a uzamkněme víko od této žumpy ať z ní náhodou Pazderková nevyleze jak Samara ze studny! ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Měla jsem v plánu tuhle soutěž příšerně nenávidět a zuřivě ji tady pomlouvat, ale po třech shlédnutých dílech musím přiznat, že jsem se zatím pokaždé královsky bavila a i když je pravda, že se opakování úkolů trochu začíná okoukávat, pořád ještě se těším na další epizodu. Iva Pazderková je tak nechutně cynická a nepříjemná, až je vlastně hrozně vtipná. Sem tam se objeví moment (hlavně u posledního kola), kdy je mi soutěžícího líto, ale ona ani tehdy nevyužije příležitost, aby mu ulevila na duši. Je to sprosté, posměšné, zahanbující a naprosto podlé. A jelikož takové věci mi svědomí normálně nedovolí dělat, ani se jim smát, nezbývá mi nic jiného, než si pustit Pekelnou výzvu, kde tohle všechno dělají za mě a na mně už tak zůstane jenom ten smích. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jeden díl jsem zapnula asi uprostřed, kde dva soutěžící seděli s kalhotama a trenkama u kolen v jakýchsi kadibudkách, vyčuhovali jim snad jen čela a hlásili se k odpovědím (asi až za měsíc jsem se mezi řečí dozvěděla, že si pro přihlášení museli učůrnout). No... nevím... nová generace si asi žádá "větší šou". Mně se, i kdyby mi ty samotný soutěže přišly vtipný, však nechce dívat ani na moderátorku, která mi zjevem připomíná Zuzanu Slavíkovou z Máte padáka, a která se soutěžící mnohdy snaží shodit způsobem... co ji moc nevychází a člověk si říká, koho tady vlastně ztrapňuje. ()

Paja.93 odpad!

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že zrovna k něčemu takovému svolila sympatická Pazderková. No jinak, viděla jsem jen poslední část soutěže, kde 2 hráči vykonávali potřebu a u toho zpívali (??!!) a konečné vyhrávání peněz s otázkami. Chudák chlapec veděl, jen asi 2 otázky a opravdu těžké nebyly, když jsem všechny věděla i já. ()

Blz2g 

všechny recenze uživatele

Česká parodie na faktor strachu v čele s pohotovou Pazderkovou, která srší vtipem, ironií i sarkasmem. Avšak nebýt jí, nedalo by se na to po pár dílech, kdy se plní dokola stále jedny a ty samé úkoly, ani koukat. Ano, sledovat soutěžící a jejich odpovědi na celkem jednoduché otázky, když je při tom rube judista s černým páskem, je celkem zábava. Ostatní je ale nuda a finále fakt trapas. Ale co by lidi neudělali pro sto táců, že? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama