Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Anotace začíná "Zábavný soutěžní pořad..." a pravděpodobně mi něco uniklo. Viděl jsem prvních cca 20 minut z prvních dvou dílů tého jedinečné show a i přesto, že mám rád Ivu Pazderkovou, jsem téměř znechucen. Nejde o vědomosti (díky Bohu, ty soutěžící maj totiž v hlavně totálně nasráno), jen o nějakou podivnou zábavu v ubližování a stírání soutěžících rádoby vtipně-intelektuálními hláškami. Zuzana Slavíková ve Weakest Link byla značně lepší stíračka, Iva se snaží co může, ale nejde to... Pořad pro teenagery v nejhlubší fázi pubert. Nebo pro notorické alkoholiky, protože ožralýmu by se mi to asi taky líbilo. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý pořad, pro jednoduché lidi... Nevím jestli se to mělo blížit americkému Fear factoru nebo jakékoli jiné původní soutěži. Ať už to bylo jak chce, koncept soutěže je postavený na hlavu, soutěžící - kteří by měli být odvážní a chytří - jsou vystrašení, hloupí trémisti a "drsňácky" ohozená Pazderková tomu dodává korunu... Proč tedy 1*? I přes svou nepovedenou image drsňačky má moderátorka Iva "to není důležitý" vcelku vtipné, trefné a lehce urážející průpovídky a narážky, bohužel to však vypadá, že si nedělá srandu ze soutěžících, ale ze soutěže jako takové... Takže shrnutí: Ne, děkuji. ()

Reklama

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem sice jenom jeden díl, protože bych víc asi nezvládla, i tak si ale dovolím hodnotit. Aby někdo vymyslel tuhle bejkárnu, musel to být celkem divoký večírek. Něco ve stylu "Hej, kámo, což takhle dát dohromady pár zoufalců a vystavit je zvráceným úkolům?" pronesl pak pan X, načež pan Y odvětil "Skvelej nápad, bro, sledovat někoho, jak čůrá v kadibudce mě dost baví, k tomu přidáme střílení gumičkou do obličeje a budu nadšenej!" Ale Pazderková tu aspoň konečně vypadá méně jako transvestita, za to má ode mě jednu hvězdičku. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Správná fekální zábava se skvěle sarkastickou a pohotovou Pazderkovou a pěti dementy. Problém celé show je v tom, že i když působí prvoplánově zábavně a exoticky, za pár dílů se okouká a jakmile se divák otupí proti těm hnusům a píčovinám, nebude mít už prakticky žádný důvod to dál sledovat. 60% ()

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, možná jsem suchar, ale co už, vážně jsem zhnusen. Nevtipné a nevkusné úkoly, Iva Pazderková, která tvrdým sarkasmem (jediné malinkaté plus) evokuje Zuzanu Slavíkovou a její "Nejslabší! Máte padáka!"" a otázky na úrovní prvního stupně ZŠ. Vlastně nic jiného mi včerejšek nenabídl. Proto už nikdy více. 5% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama