Reklama

Reklama

Božské dorty od Markéty

(pořad)
  • Slovensko Božské torty od Markéty

Obsahy(1)

Božské dorty od božské pekařky Markéty. Sledujte, jak takové dortíky vznikají, a zkuste si i vy doma upéct něco dobrého. (TV Prima)

Recenze (30)

BaraKnotkova 

všechny recenze uživatele

Markétiny dorty jsou cokoli, jenom ne božské. Když pominu, že Markéta je hlavní hvězda pořadu, tudíž korpusy peče její plešatý parťák, kterého po celou dobu pořadů nezapomíná řádně peskovat za to, jaké je nemehlo a každou chvíli pronese onu památnou větu "To už si to rovnou můžu udělat sama.", Markéta je mi krajně nesympatická. Falešně cení své tesáky a neustále leze kameramanovi pomalu až na klín, aby si ji diváci náležitě užili. Přesto musím říct, že Markétiny božské dorty mě nikdy nezklamou, jakožto komediální vsuvka do unuděného a lehce ovíněného večera. Začíná to již u tak trochu kostrbatých objednávek dortů, kdy například s dcerou sáňkují a někdo přijede na skútru objednat si dort. Všimněte si, že Markéta do každého dortu dává srdíčko a vždy se přizpůsobí. Když peče dort pro hokejisty, prohlašuje, že už jako malá ráda bruslila na stadionu. Jestliže jí přijde objednávka od spisovatele, je jasné, že už jako malá chtěla být slavnou spisovatelkou. Nepamatuji si už, co prohlašovala v díle s Ještědem, ale vsadila bych se, že by z fleku mohla být Karlem Hubáčkem. Následuje hluboké zamyšlení, jak dort bude vypadat. Asi nejlepší nápad jsem zaznamenala v díle s knihovnou, kdy vítězoslavně zvolala "No tak když jsme v knihovně, napadá mě třeba kniha!". Tomuto bravurnímu nápadu nezbývalo než zatleskat. Co se týče samotných dortů, asi bych se styděla to ukazovat v televizi, ale to je o soudnosti jednotlivce. Líbí se mi, jak si Markéta poradí s každou nerovností dvaceticentimetrovou vrstvou krému, pak na to hodí tu hrůznou hmotu a začne celý dort opatlávat rukama a to v lepším případě, v tom horším začne svými umělými drápy vyrývat do oné hmoty ornamenty a monogramy a dorazí to takzvanou práškovou barvou. Ta ženská prostě neví, kdy přestat a podle toho to taky vypadá. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Markéta mi tak moc nevadí, snesla bych ji, ale v kombinaci s Michalem přichází hromada "humoru", na který se nedá koukat. Dorty jsou...no, když porovnáme "Fabulous cakes" s "Božskými dorty od Markéty" a pak americký trh s takovými dorty a ten český, tak myslím, že to docela odpovídá... Každopádně dívat se nejdřív na originál a pak až na Markétu dost dobře nejde. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Příjde mi že Markéta, když se zeptá "Jak byste si představovali, že by dort měl vypadat?", tak to vůbec nebere v zřetel. Proč se na to ptá, když udělá úplně něco jinýho, ale co s tím němá vůbec nic co dělat? Markéta samotná je většinou hrozná, místy trapná. První díly, které byly bez hudebního podkladu, vypadaly divně. Strčit tam hudební podklad byl dobrý nápad. Velmi oceňuju kameru. Kamera je tady velmi kvalitní a kameraman dostal do ruky technologii která mu přesně sedí do ruk a ví co s tím dělat. Jedině za to za 2*. za snahu a za kvalitu záběru ()

Bejbinka 

všechny recenze uživatele

Moc ráda peču a tak jsem byla na pořad zvědavá...ale jsem zklamaná. Dorty od Markéty jsou všechno...jen ne božské. Hvězdičku dávám snad jen za recepty, ale zrovna dneska byl díl, kde dělala hrudky s javorovým sirupem...javorový sirup je u nás bohužel luxus. Když už ho mají, je nesmírně drahý...takovéhle recepty jsou normálním lidem myslim k ničemu :o( Raději se budu dál inspirovat interneten a už se na to nebudu dívat. ()

Mrs.Christie 

všechny recenze uživatele

Nadnesený název tohoto pořadu. Oceňuji, že Markéta umí nazdobit krásně dort, ale originálnější a vychytanější dorty dělá i moje kamarádka, vyučená kosmetička, která se všechno naučila sama. Pořád si říkám, čím právě Markéta uchvátila Primu na tolik, že má vlastní pořad. Podle mě jsou originálnější "dortáři". ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Markéta Krajčovičová žije a pracuje v Jablonci nad Nisou, kde si otevřela firmu Miss Cake, specializující se výrobou dortů na zakázku. (Olík)
  • Podle svých slov upekla Markéta Krajčovičová svůj první dort své dceři na oslavu jejich druhých narozenin. Měla na něm být postava prasátka Pepy, kterou nemohla v žádném cukrářství sehnat, a tak se rozhodla vytvořit jí sama. (Olík)

Reklama

Reklama