foto

Petr Stuchlík

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Staříci
2009 Aljona (TV film)
Peklo s princeznou
2008 Natěrač (TV film)
2007 Boží duha (TV film)
2006 Tajemství Lesní země (TV film)
2005 Comeback (TV film)
2004 Správce statku

TV seriály

2019 Pouť (TV seriál)
Premiéra (S02E08)
Kobliha (S02E07)
Rande (S02E06)
další epizody (8)
2018 Pouť (TV seriál)
Trest (S01E10)
Marináda (S01E09)
Loučení (S01E08)
další epizody (10)
2011 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Vilma Cibulková (E01)
2007 Škola Na Výsluní (TV seriál)

Dokumentární

2018 Vratislav Effenberger aneb Lov na černého žraloka
2017 Já, Kajínek (TV seriál)
Nepřesaditelný!
2016 Zvláštní vyšetřování (TV seriál)
2014 K oblakům vzhlížíme
2009 Mrtvý student, který se nikdy nenarodil (TV film)

TV pořady

2018 Všechno, co mám ráda (TV pořad)
2016 Dětská dopravní policie (TV pořad)
Úklidové komando (TV pořad)
2013 Božské dorty od Markéty (TV pořad)
2012 Když vaří táta (TV pořad)
2009 S Italem v kuchyni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky