Reklama

Reklama

The Damned

  • USA Gallows Hill
Trailer 1

Obsahy(1)

David (Peter Facinelli) prichádza spolu s družkou a dcérou na krátku dovolenku do Kolumbie. V tamojšom malom mestečku by veľmi rád navštívil svoju sestru Ginu (Gustavo Angarita) však nie je len tak obyčajným správcom opustenej vily. V suteréne domu je totiž uväznená duša samotného... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

juta 

všechny recenze uživatele

Možný spoiler! Očekával jsem další průměrný horor s démonem v hlavní roli, ale po velmi dlouhé době jsem viděl film, ve kterém nebyl žádný démon, ale zlá čarodějnice, které vůbec nevadí, že jí někdo zabije, protože velmi snadno vstoupí do člověka, který její současnou tělesnou schránku usmrtí. Takové milé osvěžení po všech těch démonech, se kterými se roztrhl pytel. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No hádá se to ve mně. Parádní úvod filmu, ve kterém si hodí hlavní roli špica hacienda s překvápkem stylu slovenského Zla, vystřídá dost zběsilé padání hlav, které mi bohužel přišlo až over the top na to, jak polopaticky bylo dost brzo odhaleno, která bije. Pak už všechno dění zastínila vysoká míra předvídatelnosti, což v kombinaci s prkenným hraním některých jedinců tlačí moje hodnocení nemilosrdně dolů. Škoda, Víctor García už toho má za sebou dost, takže tohle mohlo rozhodně dopanout lépe, i když průser to rozhodně není. Takže za mě průměr. 65% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nie zlý, ale ani ničím výnimočný snímok, ladený do mysteriózno-hororovej roviny. Zo začiatku hrozná nuda, ale od havárie auta sa veci podstatne zlepšia a dejová linka začne celkom baviť. To najlepšie na snímku je však postupné budovanie atmosféry, síce nejde o nič extra ani keď sa vo filme dostaneme na maximum, ale takáto gradácia napätia celkom poteší. Masky s kamerou tiež neboli najhoršie a našlo sa tu aj pár slušných gore efektov. U mňa preto spokojnosť, film nepovažujem za stratený čas. 60/100 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hrdinové se v hororech snad nikdy nepoučí. Do sklepů se zkrátka neleze! Bohužel, zakázaný ovoce nejlíp chutná, že? A tak jednou zapnou magnetofon, podruhý čtou z Knihy mrtvých, jindy odtamtud vysvobodí podezřelýho haranta. Pokaždý to však vede k masakru. Vědět, že se nacházim v komedii, nakopu tu holku do koulí. Vědět, že jsem v pornu, tak do toho sklepa samozřejmě nakouknu, protože by se v něm s velkou pravděpodobností schovávaly Sydnee Steele nebo Kayden Kross, jež by mi za osvobození určitě rády poděkovaly. Jenže pokud se nacházim v hororu, do sklepa ani nevkročim a z baráku zdrhám jako namydlenej blesk. Takže díky bohu, že máme šikovný scenáristy, kteří vědí, jak takovou bandu lidí dostat do rozpadlý haciendy, a tam je postupně likvidovat nadpřirozeným zlem. Bez nich by tenhle svět byl hrozná nuda! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

V komentu jsou spoilery k první cca půlhodince......Pecka !! Pár herců, barák uprostřed ničeho a děsivé tajemství, které mělo zůstat pohřbené nebo spíše bezpečně uzavřené. To ale naše skupinka netuší a tak ze sklepení domu, obývaného podivným starcem, osvobodí na pohled týrané děvčátko. Nemohli tušit, že děvčátko je ve skutečnosti bytost mnohem strašlivější. Čarodějnice, která posedne každého, kdo zabije osobu, jejíž tělo si zrovna vypůjčila, to dokáže celkem zaručeně zhatit nejeden plán na její zničení. Šance jak ze šlamastiky ven jsou dvě. A ani jedna není zrovna jednoduchá na provedení. Počet mrtvých stoupá a šance na záchranu je čím dál menší. Gallows Hill je atmosférická bomba, která mě chytila hned od začátku a nepustila až do konce. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Victor Garcia film po uvážení přejmenoval z původního Gallows Hill na The Damned. (Nivenx)

Reklama

Reklama