Reklama

Reklama

The Damned

  • USA Gallows Hill
Trailer 1

Obsahy(1)

David (Peter Facinelli) prichádza spolu s družkou a dcérou na krátku dovolenku do Kolumbie. V tamojšom malom mestečku by veľmi rád navštívil svoju sestru Ginu (Gustavo Angarita) však nie je len tak obyčajným správcom opustenej vily. V suteréne domu je totiž uväznená duša samotného... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů hodně lidí očekává pořád originální a originální horor, ale v této době už se originalita těžko hledá a není to jen o hororech. Já jsem s tímto nenápadným hororem mile překvapen, atmosféra není z nejhorších a musím pochválit slušné gore. Není nad to vidět po delší odmlce povedené béčko, které se lehce přehoupne přes průměr a i za to můžeme být rádi. Jak už je mnohokrát psáno, nic originálního nenajdeme, ale za to slušně zvládnutý horor ano.. 7/10 = 75% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No hádá se to ve mně. Parádní úvod filmu, ve kterém si hodí hlavní roli špica hacienda s překvápkem stylu slovenského Zla, vystřídá dost zběsilé padání hlav, které mi bohužel přišlo až over the top na to, jak polopaticky bylo dost brzo odhaleno, která bije. Pak už všechno dění zastínila vysoká míra předvídatelnosti, což v kombinaci s prkenným hraním některých jedinců tlačí moje hodnocení nemilosrdně dolů. Škoda, Víctor García už toho má za sebou dost, takže tohle mohlo rozhodně dopanout lépe, i když průser to rozhodně není. Takže za mě průměr. 65% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zchátralý barák, kletba, démon.. Připomíná vám to něco ? Zpočátku to vypadá jako bratříček filmů Case 39 či Orphan, ale všímavý divák časem zjistí, že The Damned má daleko blíže k Evil Dead svým lookem i pojetím. Za mě tedy slušně atmosférická démonická jízda podpořena slušným 5 miliónovým rozpočtem, kde nechybí i slušné gore. Ke konci jsem téměř nedýchal, takže 4* s radostí přihodím, vzhledem k letošní bídě. 70% PS: Druury by měl přestat koukat na horory a sledovat raději dramata. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Alah damm it! Co taky čekat od režiséra, který zprznil skvělá Zrcadla a natočil ještě nějaký tragikomický tv film o zamrzlé příšeře a dojebal sérii Hellraiser tak mocně, že už v tom nechtěl hrát ani Doug Bradley.Film námětem vykrádá úplně všechna žánrová klišé, ale ty dobrá, tudíž bych to byl ochoten odpustit, kdyby to bylo natočeno zručně, jenže García je prostě špatný režisér.Námět je mix Raimiho Smrtelného Zla a starého sci-fíčka Hidden.Plus další horory smrsknuté do jedné velké, neumětelské kuličky sraček.Garcíovi se nabízel tak obrovský, ale obrovský potenciál a on to všechno zazdí.Atmosféru nehledejte, režisér s ní neumí pracovat, nedokáže z těch skvělých lokalit ani slušných herců vyždímat kousek napětí, největší eso, které má v rukávu a to děsivou holčičku Annu Marii nechá z plátna zmizet po pěti minutách!Po pěti minutách! Kreténe!V tu chvíli i ten malý kousek napětí je v tahu.Démon má skvělé proměny, CGI proměny očí a obličeje jsou minimalistické, ale výborné.Bohužel, opět s nimi neumí vůbec García pracovat.Potom, kdy malý náznak atmosféry umře po deseti minutách, už jde dénom hupky dupky od herce k herci, vraždy jsou o ničem a celkově to prostě nemůže zaujmout vůbec ničím, kromě dvou sexy koziček tý snědý prcinky.Irituje mě, jací ubožáci mají právo a tu výsostnou možnost točit filmy.Naprosto vážně tvrdím, že mít stejný rozpočet, lokace a herce já, upravím scénář a natočím to 10x lépe, aby ta klišé, kterých je film narvaný od mrdky k hovnům byla děsivá a vytvořila super strašidelnou jednohubku.Momentky to mělo, to nic nemění na tom, jak znechuceni budete, pokud aspoň trochu rozumíte filmům až si uvědomíte, co všechno má García na plátně a jak trestuhodně a diletantsky s tím nakládá.35%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ach jo, pořád to samé. Barák, divná minulost, nevítaný host, duchově a další anomálie. Tento rok je toho dost a už mi to začíná lézt krkem. Ikdyž je tento film spíše tím lepším co nás letos potkalo, určitě jsem ho nějak nehltal a za dva dny si na něj ani nevzpomenu. Co se týče samotného snímku, má kvalitní atmosféru, slušnou porci gore(což jsem se divil) a to je vše. Film má docela dobré tempo a tak utíká rychle, ale jinak čistý průměr, který nenábízí nic, co bychom už dáááááávno neviděli. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Victor Garcia film po uvážení přejmenoval z původního Gallows Hill na The Damned. (Nivenx)

Reklama

Reklama