Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nečekal jsem nic závratného, ale film nakonec i přes svůj amatérský vzhled nedopadl tak špatně. Docela jsem v něm našel zalíbení, přestože v něm jde, o jak se později ukáže „zombie“ zápletku. Tentokrát se nákaza přenese opravdu netradičním způsobem (a já tak toužil po dvou lesbičkách), že dám od nich už ruce pryč a začnu všude chodit se „šprckou“. Přestože tempo je místy přímo uspávající, byl jsem zvědavý, jak to s naší hrdinkou dopadne a vydržel až do samotného konce. Ve finále jsem se tak dočkal celkem zajímavého vyvrcholení a to nejen již značně pozměněné Samanthy…Najarra Townsend si vedla dobře, na rozdíl od svých kolegů a kolegyň…50% ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Nesympatické vedlejší postavy a úplně tragicky zahraný "záporák" (a to je tam asi tak minutu) a pár divných blbostí asi moc nepodpoří ten poměrně banální námět, že holka dělá každodenní činnosti se stále zhoršující se divnou nákazou :). Co to ale vytáhlo bylo když už to v posledních tak patnácti minutách začlo být úplně přísně bizarní. A pak přijdou vtipné titulky :). Není v tom nic převratného, prostě klasický zuby, nehty atd. a velká většina postav je krajně protivná + navíc pár těžce retardovaných scének, ale s tím koncem jsem dokonce přemýšlela o **** :). ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nejhorším nedostatkem, nebo možná spíš přebytkem je tu totálně zbytečně napatlaný scénář, moc zaměřený na zdejší vztahy, nesoustředí se tolik na divné symptomy hlavní hrdinky a radši hledá, kdo s kým, co s čím, i přes to, že nás, nenažraný úchyly, to vůbec nezajímá. Proto pro mě bylo Thanatomoprhose jednoznačně intenzivnější, zajímavější zážitek, už jen proto, že hrdinka nevycházela pryč z bytu a s lidmi se skoro nestýkala, takže nám byl celou stopáž servírován jen to, jak jí odpadávají z těla různé části. To tady chybí. Navíc Contracted šíleně pokulhává v jednání postav. Holky radši budou řešit to, která tu druhou podvádí víc, než aby jim přišlo divné, že té hlavní zčernaly zuby na uhel a oči, že má nějak zarudlé. Bohužel, chtěla jsem dát tři, ale tohle dementní chování nestrpím. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Vo viacerých komentároch sa to píše, ale predsa: toto je dnešná forma Komenského školy hrou. Rešpekt učiteľov a výchovných poradcov sa totiž blíži nule. Naopak vplyv internetu a stiahnutých filmov (aj hororov) má vysokú hodnotovú príťažlivosť. Filmoví mágovia to pochopili už dávno. Preto radi a často servírujú mladým ľuďom očakávané a požadované vzory chovania. Ak to spravia vizuálne presvedčivo, o lapené ovečky majú postarané. Tak aj tu: upozorňuje sa na to, že sa nemá nezodpovedne chľastať a potom sa bez ochrany vyspať s neznámym partnerom. Pretože potom môže narásť škaredé bebí. Ale nielen to. Divák sa dozvie, že lekári zväčša nič nezachránia, pretože všetky príznaky často dlhý čas banalizujú. A ako bonus aj to, že hranice sexuálnych preferencií sú priepustnejšie ako sa zdá. Nekrofil sa potom v pohode môže spojiť s lesbičkou. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Na začátku nekrofil, co píchá mrtvolu, pak si to rozdá na párty s obyčejnou holkou a ta se prakticky začne za živa rozpadat. Bylo to dostatečně nechutné a hnusné, aby to bylo právém označené za horor a jsem velice ráda, že zombie se s ní stal až na závěr, protože jinak by mě to ani s poloviny tak nebavilo. Viděno v rámci Výzva 2015 od PetrPan ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama