Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nejhorším nedostatkem, nebo možná spíš přebytkem je tu totálně zbytečně napatlaný scénář, moc zaměřený na zdejší vztahy, nesoustředí se tolik na divné symptomy hlavní hrdinky a radši hledá, kdo s kým, co s čím, i přes to, že nás, nenažraný úchyly, to vůbec nezajímá. Proto pro mě bylo Thanatomoprhose jednoznačně intenzivnější, zajímavější zážitek, už jen proto, že hrdinka nevycházela pryč z bytu a s lidmi se skoro nestýkala, takže nám byl celou stopáž servírován jen to, jak jí odpadávají z těla různé části. To tady chybí. Navíc Contracted šíleně pokulhává v jednání postav. Holky radši budou řešit to, která tu druhou podvádí víc, než aby jim přišlo divné, že té hlavní zčernaly zuby na uhel a oči, že má nějak zarudlé. Bohužel, chtěla jsem dát tři, ale tohle dementní chování nestrpím. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Doteraz mám v čerstvej pamäti série hororov z 90.rokov.Od tej doby mám pocit,že pri žánri horor sme boli svedkami skutočne obrovských zmien-posunov vpred.A pomaly odchádza r.2013 a sním je tu priestor hodnotiť Contracted,u ktorého som opäť svedkom toho ako scenárista a režisér v 1 osobe Eric England nechal pochovať v čase to,čo sa v základe javilo ako chutný hororový kúsok.Ale žiaľbohu,žiadna chuťovečka či posun vpred sa nekoná.Snímke dominuje 1 hlavná téma okolo ktorej sa po celú stopáž skoro vôbec nič nedeje apropo,nedeje sa tam toľko čo by akokoľvek mohlo byť pre moje zvedavé hororové ,,JA" ako tak zaujímavé a uspokojivé.Záver absolútne nedotiahnutý alebo akoby odstrihnutý z reťaze.S takýmto niečím sa moje baživé oko po šťavnatom,modernom horore nechce uspokojiť a ani neuspokojí.Sklamali ma. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Skvělý tagy - "sex, lesby". Todle až si nějaká sexuchtivá lesba pustí, tak bude ráda jako prase! Mezi Contracted a Thanatomorphose dávám rovnítko, je to podobné, i když se spoustou odlišností, zato kvalitativně hodnotím výsledek stejně. Tady bych možná mohl přihodit kousíček za méně amatérismu, takže nějakých 70% za pozvolna se pročervující ďjévočku. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Je sice pěkné, že je Contracted tak moc spojován a porovnáván s Thanatomorphosou, ovšem já si nemyslím, že je to úplně smysluplné spojení, neboť krom podobného námětu, týkajícího se postupného rozkladu ženské tělesné schránky, nemají tyto dva snímky opravdu absolutně nic společného. Zatímco Thenatomorphosa je totiž skutečně především hodně undergroundová, téměř bezdějová záležitost, plná explicitních a fakt až zvráceně nechutných záběrů, tvůrci Contracted se snažili přeci jen o profesionálnější a pro širší publikum stravitelnější podívanou, se zápletkou, jednajícími postavami a dalšími prvky, řadící jej přeci jen do „přístupnější“ produkce. Čímž ovšem nechci tvrdit, že nejde o úlet, i zde se totiž nachází pro žaludek pár opravdu nepříjemných výjevů, nutno ovšem podotknout že pro fanoušky gore velmi oživujících a i celá ta myšlenka je vážně drsná a pro slabší povahy nepřijatelná. Každopádně, to že to má sice nějaký děj, postavy a smysl ještě ale neznamená, že je to nějaká výhra. Eric England přes veškerou snahu totiž natočil laciný, hloupý a nezajímavý film, s partou nevýrazných a nesympatických herců, bez atmosféry, s kopou nesmyslných scén, bez spádu a vlastně tomu celému svému projektu nedokázal vtisknout nějaký svůj vlastní „ksicht“. A tím třeba právě Thenatomorphosa disponuje. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Na začátku nekrofil, co píchá mrtvolu, pak si to rozdá na párty s obyčejnou holkou a ta se prakticky začne za živa rozpadat. Bylo to dostatečně nechutné a hnusné, aby to bylo právém označené za horor a jsem velice ráda, že zombie se s ní stal až na závěr, protože jinak by mě to ani s poloviny tak nebavilo. Viděno v rámci Výzva 2015 od PetrPan ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama