Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

Hrus 

všechny recenze uživatele

Docela slušná komedie s několika pěknými děvčaty (Katherine Heigl, Jaime Pressley, Emmanulle Chirqui) občasným rádobymoudrem a občasnými humornými momenty, takže jsem se vlastně nakonec poměrně dobře bavil. Škoda, že žánr teen rom. komedií je v poslední době svými zástupci automaticky degradován na komentáře typu "další bezduchá teen komedie", ale tato opravdu není tak špatná. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Náhoudou tohle je velice zábavná komedie, která nečerpá z žádných žánrových klišé, ale dokáže zabavit hodně originálně a skoro po celou dobu a některý nápady jsou fakt neuvěřitelný, pravděpodobně nejlepší scéna je bradavkovej combat mezi Tuckerem a Greenem, krom toho je ve filmu Emmanuelle Chriqui, kterou považuju za takovej mix mezi Ivou Kubelkovou a Salmou Hayek ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení pro mě..že, tu na ČSFD má tento parádní film tak nízké hodnocení. Znáte to, že vám nějaký film prostě utkví v paměti? Už si nepamatujete děj, ale když Vám ten film někdo i po delší době něčím připomene řeknete si.. jo to bylo fajn. Nazvala bych tento film odlehčenou komedíí s hlubším zamyšlením nad pohlavími. Muž VS žena. Nečekejte, že se u toho nachechtáte. Líbí se mi styl jakým je to natočeno. Hlavní "hrdina" není na 1. pohled žádný svůdník, prostě si ho oblíbíte. ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Je to blbost!! A zároveň taky docela zajímavý téma... Je to o ničem a zároveň tak trochu o všem... Podle mě až moc zbytečnýho tlachání, ale na druhou stranu celkem zajímavý pojetí... O pitvání, co se děje v ženskym "mozku" .-)) Navíc některý fórky jsou docela vtipný... Nebo spíš trapný, ale to je taky plus... Nicméně existují mnooohem lepší komedie... Závěr: Nesnašte se pochopit ženský myšlení... To nejde :-))) ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Nemyslím ten film že by byl blbost to určitě ne, ale taky to není nic světobornýho. Přemýšleli jste nad tím dějem? Kdybych byl holka a s někým si užil ve výtahu a bylo to fakt skvělý tak bych mu dal určitě lepší stopu než spodní prádlo. Nebo to u vás holky chodí tak že když je někdo dobrej v posteli tak je lepší ho co nejrychlejc opustit? To je asi blbost, že jo? Takže zapomeňte na to. Jo sou tamdobrý scény ale není jich tolik a navíc jak pravil kolega těch pěkných holke tam není tolik. Navíc jedna z nejhezčích je lesbička (což může bejt sexy:)) a co se týče jiných tak já osobně třeba nerad holky co jim padaj z intimních míst na schody určitý kulatý kovový věci..... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama