Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 3

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (93)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Jelikož rád sleduji reality show, tak znám One Direction od jejich úplného začátku. Všichni umějí, ať už lépe či hůře, zpívat, o tom se nedá pochybovat a zdají se jako pohodoví kluci. Dokument zachycoval jejich začátky a poslední koncertní turné a myslím si, že pro fanoušky je jako stvořený, to ale neznamená, že by se neměl líbit lidem, kteří One Direction moc neznají. Najdou se zde i vtipné chvilky, které mě opravdu rozesmály. Myslím, že dokument splnil svá očekávání a mně se líbil. ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

Boybandy mám ráda. Nebo aspoň od hodně z nich si sem tam prozpěvuju nějakou srdceryvnou nebo veselou písničku. Hysterická jsem ale nikdy kvůli žádné skupině roztomilých kluků nebyla, většinou mi stačilo přečíst jeden rozhovor s kterýmkoliv z nich, aby mi bylo jasné, že mají předem naučené odpovědi, a že to jsou namyšlení a nudní lidé. Ale z toho, co jsem do teď viděla o One Direction, mi přijde, že oni jsou všichni docela milí kluci. Kluci, kteří rádi zpívají( i když Niall a Louis ne moc dobře), uvědomují si i v nízkém věku, že měli obrovské štěstí, že mají to, co mají a že celé jejich setrvávání v kapele je především jedna velká zábava. Působí na mě opravdu pozitivně a ani se nedivim, že po nich třináctky šílí. Celý ten film o nich byl fajn, nikdo asi nemohl čekat nic jiného než ukázky z koncertů a rozhovory, tak si myslím, že odpad může dát zkrátka jen takový člověk, který už předem věděl, že skupinu nesnáší, a že film odpadem ohodnotí. Já jsem nahlédla kousek za oponu a uvědomila si, že odehrát tak monstrózní turné, není žádná legrace ani když mají kluci prvotřídní servis a nic moc sami nemusí vymýšlet. ()

Reklama

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Tahle britská pětice si život užívá s humorem a energií sobě vlastní - a takový je i tento snímek o klucích, kteří si svých rodin a fanoušků váží více než cokoli jiné a sebe berou jakkoli, jen ne příliš vážně. Filmařsky je dílko zvládnuté na jedničku - kamera i režie jsou výtečné, 3D efekty film poutavě zkrášlují a příběh svůj úkol splňuje. Ať už kapelu máte rádi nebo ne - méně jak tři hvězdičky prostě dát nemůžete! ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mi One Direction i jejich styl hudby jsou velmi vzdálení, This is Us jako hudební dokument funguje vcelku slušně. Má jakou takous informativní hodnotu, zachovává si jemně černohumorný nadhled (fanynky), a občasné ukrutně strojené dialogy (maminky) vynahrazuje chytře vloženými "meta" scénami (neuropsycholog, Martin Scorsese). Spurlock tedy opět předvádí že jako pop-dokumentarista má rozhodně co říct, hodnotit tenhle film jako Odpad! je čisté pozérství. 55% ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Co o tom říci? Někdo je chorobně nesnáší, někdo je bere jako modlu (to spíše ty directionerky) a někdo jako já vidí partu rádoby kluků, který mají dobrý písničky a někdy si je i zazpívá. Ovšem názor na tuto skupinu by neměl měnit povahu a postoj k dokumentu, který není nijak extra zvláštní. - 3/10 - ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Tokyu, New Yorku a O2 Areně v Londýně. (Cheeker)
  • Název filmu fanoušci hádali na officiálním twitteru kapely. (Sel.Miley)

Reklama

Reklama