Reklama

Reklama

Navždy svoji


Epizoda 6 (E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

Běla s Jardou jsou konečně svoji. Jejich svatba dopadla podle očekávání – alkohol tekl proudem, hrály se lechtivé hry a objevil se i Bělin tajemný přítel, kartář. Jenže ještě nikdo neví, že se v Řepíně nad novomanželskou idylkou pomalu zatahují mraky. To Zdeňka s Ondřejem už mají za sebou v manželství první měsíc. Mimo jiné jej zasvětili objevování milostného života na svojí první společné posteli. Jejich dosud cudný vztah to, zdá se, jen posílilo. Svůj svatební den konečně prožijí i Isabela s Lukášem. Ale hned poté se objeví i první velká manželská krize. Jak to všechno s tímhle nevyzpytatelným párem z Prahy dopadne? (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Antal89 

všechny recenze uživatele

Kromě Zdeňky s Ondřejem je to naprosto hořký konec. Kdyby to měl být pokus o Manželské etudy 2.0, tak pokračování je s výjimkou tohoto jednoho mnou zmíněného páru bez šance. Kdoví, jak to ostatně dnes po pěti letech vypadá a zda vůbec se něco výrazně mezi těmito páry změnilo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Funguje to jako odstrašení vstupu do manželství. Českým mužům doporučuji milejší, slušnější a morálně lepší holky z východu než Češky. ()

Reklama

Reklama