Reklama

Reklama

Vampyres

  • Velká Británie Blood Hunger (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Upírský horor zasazený do 20. století s gotizujícími prvky a eroticko-lesbickými scénami. Mladý pár John a Harrieta se na své cestě s karavanem zastaví u opuštěného viktoriánského sídla. V jeho blízkosti uvidí dvě mladé dívky, které stopují kolemjedoucí muže a nechávají se k sídlu odvézt. Jedna z dívek přivede do tajemného domu Teda, který s ní stráví noc a ráno se probouzí s pořezanou rukou. Harrietě se vše zdá divné a snaží se zjistit, co se na tomto pochmurném místě vlastně děje... (Mariin)

(více)

Diskuze

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Bloody13

ajo, tak tam je možný přesně to co jsem psal, na 2* málo, za 3 nejméně, jinak to nevidím:-) Jinak já dal vždy přednost taky jinýmu filmu, až posl.dobou nějak skoukávám filmy které mám ve filmotéce už třeba 3-4 roky..

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Karlos80

Tak Obiťák dal jenom dvě, ale já osobně tyhle filmy taky můžu. Daughters of Darkness jsem ještě neviděl, pokaždý jsem dal přednost jinýmu filmu :)

na příspěvěk reagoval Karlos80

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

zkus to, je to taková trošku netradiční upířina, mě se to ale líbilo, když obitus, dellamorte a giallo dali za 3*, tak to je záruka kvality, ale myslím si že je to ještě málo a já dal ještě jednu navrch, o filmu se píše skutečně jako o jednom z nejlepších ve svém žánru, společně a belgickým "Daughters of Darkness". Jinak je taky dost možný, že viděli nějakou kratší verzi, taky asi záleží na celkovém rozpoložení, náladě atd, u mě to bylo v tu chvíli všechno good. Larraz mě zatím ani jednou vyloženě nezklamal..

na příspěvěk reagoval Bloody13

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

krásný film na který se nezapomíná, přesně tenhle druh filmu mám rád, zlověstná-pochmurná atmosféra je jedinečná (podobně jako v "Le Regine", což je úplně jiný film, ale nádech to má podobný), krásný holky, hezké exteriéry, hodně nahoty a pár dobrých šoků a silných scén (závěr), krve taky dost.

na příspěvěk reagoval Bloody13

Reklama

Reklama