Reklama

Reklama

Útěk na svobodu

  • Kanada Breakout (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jack Damson, otec sedmnáctileté Jen a o pár let mladšího Mikeyho, bojuje v Kanadě s přáteli proti kácení lesů v chráněné oblasti. Při potyčce během rvačky v lese nešťastnou náhodou zraní jednoho muže a skončí ve vězení. Nechce však nečinně sedět a koukat, co se děje. Když začne těžařská firma jednat s vládou o získání další půdy, potřebuje k tomu Jacka jako poradce, aby si vylepšila svůj obraz mezi lidmi, a tak se ho rozhodnou z vězení dostat. Jack souhlasí, protože v tom vidí příležitost, jak něco dokázat. Mezitím se podaří zločinci Tommymu Baxterovi dostat z ústavu svého duševně nemocného bratra Kennyho a jedou začít nový život do Kanady. Když se cestou zastaví v obchodě a prodavač urazí Kennyho, Tommy prodavače brutálně ubije. Tajně přejedou hranice a dorazí do odlehlé chatky, kde se usadí. Dojde však k nedorozumění s majitelem chatky a Tommy majitele zastřelí. Vraždu viděli Jen a Mikey, kteří poblíž táboří s rodinným přítelem. Tommy se přes nesouhlas Kennyho rozhodne, že to musí vyřešit a nepohodlných svědků se zbavit. Rodinného přítele Chucka Tommy mučí a děti ve strachu utíkají lesem... (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Tommy (Dominic Purcell) zjevně od majitele chaty získal pušku s nevyčerpatelným počtem munice, protože je do očí bijící, jak zběsile střílí po Jackově (Brendan Fraser) rodině, aniž by mu došly náboje. (Nick321)
  • V 68. minutě se Jack (Brendan Fraser) snaží dohonit syna, který stojí na kopci a ohlíží se za Jackem. Při záběru na Jacka, který se snaží dostat na kopec, je poté možné všimnout si další osoby, patrně člena štábu, který měl herci pomoci do svahu. (J.A.K.)

Reklama

Reklama