foto

Ethan Suplee

  • nar. 25.5.1976 (44 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Ethan Suplee se narodil 25. května na Manhattanu v New Yorku rodičům Debbie a Billu. Jeho rodiče jsou oba herci, potkali se při představení na Broadwayi, jeho matka také pracuje jako učitelka dramatu. Když byl Ethanovi jeden rok přestěhovala se celá rodina do Los Angeles.

Po menší roli v seriálu BOYS MEET WORLD (1993) dostal roli Williama Blacka ve filmu FLÁKAČI (1995) v režii Kevina Smithe a stal se dalším ze "smithovských" herců. Od Kevina dostával pouze malé role ve filmech jako HLEDÁM AMY / ZOUFALEC (1997), DOGMA (1999) nebo CLERKS II, kde kvůli roli musel zhubnout. Dále jsme ho mohli vidět v KULTU HÁKOVÉHO KŘÍŽE (1998) jako jednoho z party skinheadů. Zahrál si ale i po boku velkých hereckých hvězd, například s Denzelem Washingtonem ve filmu VZPOMÍNKA NA TITÁNY (2000) nebo ve filmu podle skutečné události KOKAIN (2001) jako kamarád Johnnyho Deppa obchodujícího s drogami.

Další role které určitě stojí za povšimnutí ztvárnil ve filmech NÁVRAT DO COLD MOUNTAIN (2003), OSUDOVÝ DOTEK (2004) nebo v Aronofskyho FONTÁNĚ (2006). Od roku 2005 natáčí seriál MY NAME IS EARL, kde hraje opožděného bratra Jasona Lee, v seriálu má menší roli i jeho otec Bill Suplee, který hraje jednookého pošťáka Willyho.

Od roku 2006 je ženatý s Brandy Lewis, dcerou herce Geoffreyho Lewise, s níž má dvě dcery Frances Clementine narozenou v roce 2005 a Billie Grace narozenou 2007.

Filip "Philoun1" Ureš

Herecká filmografie

Filmy

2021 Cottonwood
2020 Lov
2019 Temná tvář Brooklynu
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
The Trust
2015 Pravdivý příběh
Tooken
2014 Ulička hanby
2013 Vlk z Wall Street
Útěk na svobodu
2012 Rise of the Zombies (TV film)
Untitled Martin Lawrence Project (TV film)
2011 Grow Up Already
I'm Having a Difficult Time Killing My Parents
2010 Nezastavitelný
The Dry Land
2009 Bratři
Fanoušci
2008 Struck
2007 Cutlass
Pan tělocvikář
2006 Clerks 2: Muži za pultem
Fontána
Umění musí bolet
Vánoce bez Santy (TV film)
2005 Conflict
Neo Ned
2004 Nekecej a pádluj!
Osudový dotek
2003 Návrat do Cold Mountain
2002 John Q.
Prvních 20 milionů je nejtěžších
2001 Divoký kočky
Don's Plum Bar
Evoluce
Kokain
2000 Nebezpečný kód
Road Trip
Vulgar
Vzpomínka na Titány
1999 Dogma
Tyrone
1998 Kult hákového kříže
Voda na poušti
1997 11th Hour
35 Miles from Normal
A Better Place
Hledám Amy
1996 Drawing Flies
One Down
Rukojmí (TV film)
1995 Flákači

TV seriály

2020 Hodný holky (TV seriál)
The Eye in Survivor (S03E04)
Egg Roll (S03E03)
Not Just Cards (S03E02)
2019 Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Cult of Sheila (S03E10)
The Chicken and the Pear (S03E06)
Belle and Sebastian Protect the Head (S03E05)
další epizody (6)
Ranč (TV seriál)
Na všechno je pozdě (S04E07)
2018 Ranč (TV seriál)
Telling Me Lies (S03E07)
Tie Our Love (In a Double Knot) (S03E06)
Travelin' Prayer (S03E05)
2017 Chance (TV seriál)
Especially If You Run Away (S02E10)
A Madness of Two (S02E09)
An Infant, A Brute or a Wild Beast (S02E08)
další epizody (9)
Ranč (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E05)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2016 Chance (TV seriál)
Fluid Management (S01E10)
Camera Obscura (S01E09)
The House of Space and Time (S01E08)
další epizody (10)
Ranč (TV seriál)
Dobře se nám tu žije (S01E12)
Trochu se to zvrhlo (S01E04)
Bratři v triku (S01E03)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Kapela pro děti (S03E19)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Milo Full of Grace (S01E02)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Vraťte mi moje dítě (S02E22)
Čiré šílenství (S02E15)
2011 Wilfred (TV seriál)
Strach (S01E03)
Štěstí (S01E01)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Double Standard (E14)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Chlapogurt (S02E08)
Chůvička (S01E21)
2010 Vincentův svět (TV seriál)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (14)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Tornádo (S04E11)
další epizody (23)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (24)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
další epizody (25)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (10)
Vincentův svět (TV seriál)
Sousedé (S02E05)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Obsession (S06E04)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Operation Friendship (S06E04)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(63)