Reklama

Reklama

tm/min

(amatérský film)
Krátkometrážní
Česko, 2013, 1 min

Režie:

Petr Černý

Scénář:

Petr Černý

Kamera:

Petr Černý

Recenze (10)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Petr Černý dovádí své animované hrátky, své parodické skeče, k dokonalosti. Nejen po zvukové stránce nebo animační, ale i příběhové, potažmo syžetové. Tahle verze Texaského masakru zaručeně pobaví každého, kdo má rád trochu netradiční humor. A nepolemizujme o tom, co je to vlastně tradiční humor. Prostě se bavme. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Ak tvorivé dielo nefunguje samo osebe, ale nevyhnutným predpokladom jeho porozumeniu je poznanie iných diel, ide buď o neschopnosť autora vytvoriť niečo vlastné bez pomocných barličiek alebo o cielenú reklamu. A je úplne fuk, či sa jedná o hororovú paródiu v jednej minúte alebo o "významný" filozofický spis. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

čo som to len videl. Leatherface ako socka ktorý vraždí elektrickou pílou lebo nemá peniaze na motorovú a s toho je veľmi smutný. Najviac ma na tomto amatérskom počine baví animácia je to stopmotion s nakreslenými kartónmi ? neviem. Neviem si ani predstaviť ako to ten chlapík spravil ale výsledný efekt je skutočne dobrý. Tak prečo iba **** hviezdy ? no chýbalo mi tam viac skrytých vtipov ako ten s Hellraiserom aj keď chápem... do 54-och sekúnd sa zas toho toľko nezmestí ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Podobně laděný Vřískot byl mnohem lepší.Po nedávných událostech jsem zcela ztratil jakoukoliv chuť na amáterský filmy, nebo spíš na lidi kolem tohoto odvětví.Tahle minuta mi jen potvrdila, že pauzu si mile rád prodloužím.Když se totiž za jednu minutu dokážete unudit k smrti, je něco asi špatně že jo....prostě se bavme...jo, jasně.1* za tu práci. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama