Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadšenec pro elektroniku a počítače Martin se vsadí s kamarády, že se nabourá do ministerského serveru a stáhne zadání maturitních otázek. A protože často není zcela v realitě, vsadí se evidentně dřív, než domyslí, jak to chce udělat. A tak krátící se čas před maturitou sledujeme partičku maturantů chystající se pokořit otázky, jejich učitele bojující s byrokracií i povedeného ministra školství a suitu kolem něj. Představy maturantů dokresluje jejich fantazie, která leckdy nepřekoná absurditu skutečných okolností. Nejsou totiž jediní, kdo se snaží server nabourat. Chvílemi přestává být úplně jasné, kdo je tady lump a kdo udělá vlastně docela záslužný skutek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (74)

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Od člověka, který napsal knížní předlohu filmu "Gympl" jsem toho opravdu moc nečekal. Ale že to bude až taková kravina bych taky neřekl. Nic na tomto filmu nedává smysl, děj je příšerně napsaný, postavy jsou jednostranné a nezajímavé a všechny herecké výkony byly otřesné. Film si taky myslí, že je hrozně vtipný, většina vtipů se ale točí buď kolem sexu, nebo jedné hloupé studentky, žádnému vtipu jsem se nazasmál upřímně, přijde mi neuvěřitelné, že jeden film může mít tolik pokusů o vtip a ani jeden z nich se nepovede. Prezentace je nevýrazná, zvukové efekty otravné a hudba se tónově nikdy nehodila. 0/10 ()

Don82 odpad!

všechny recenze uživatele

Hacking, chlast, hulení, korupce, Nikola Tesla, Útvar pro odhalování organizovaného zločinu, nerd s mluvícím robotem, SQL injection, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, nevtipný humor, debilní scény, hrozní herci o kterých nikdo nikdy neslyšel a mnohem mnohem více. [Legálně a zdarma ke shlédnutí zde] ()

Reklama

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí 23 minut si připadám jako po lobotomii, pomalu nevím, jak poskládat písmenka za sebe. Nechci být vulgární, tak jen že tady je opravdu všechno špatně. Tímto varuji všechny s IQ od 50 výš, aby se tomuto filmu vyhnuli. Osobně smrtelně vážně uvažuji o tom, že Babovřeskům i Kameňákům zvednu hodnocení aspoň o dvě hvězdy. Bez legrace. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To je zase dílo... Snaží se to být vtipné, ale vtipné to vůbec není, některé ty "vtipy" jsou i dost debilní. Já vím, má se to celé brát s nadsázkou, jelikož je tady fakt hodně šílených scén, ale ono to prostě fakt nepůsobí vtipně (třeba to UFO na konci, prostě to nefunguje). Do toho je zde hromada nesympatických postav a taky je to strašná nuda. Co teda na tomhle skvostu hodnotit kladně? Snad jenom toho robota, ale ten tam byl z celé stopáže snad jen dvě minuty. Je to prostě špatný, nefunkční film, co by sice rád byl vtipný, ale není. Co jsem koukal na filmografii pana režiséra, tak se mi tu jenom potvrzuje, jak velký je to neumětel. Slabá 1*, odpady si šetřím fakt pro Odpady. ()

Durdas odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem, jestli komentář vůbec napsat, ale nakonec ho píšu. Prakticky všechny postavy jsou zde vyobrazeny jako úplní ko*oti (a to je slabé slovo) a že vůbec nevědí která bije v jejich zaměstnáních. Studenti jsou taky úplně mimo a jejich představy a myšlenky jsou hodně za hranou normálního myšlení. Možná měl být film vtipný a možná i absurdní, ale na mě to fakt nezapůsobilo. Odpad! je to nakonec zasloužený, protože je to opravdu absurdní a sem tam nějaký vtípek to nezachrání. Začínám opravdu litovat toho, že jsem si ten film pustil... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Řada herců ve filmu jsou současně muzikanti nebo zpěváci a krom hereckých rolí si zazpívali i ve skladbách soundtracku filmu. (ČSFD)
  • Školní scény se natáčely na Základní škole Strossmayerovo náměstí. (ČSFD)
  • Jedná se o první film, který dostal v historii deníku MF Dnes od známé filmové kritičky Mirky Spáčilové hodnocení 0 %. Spáčilová uvedla, že s tímto filmem její pohár trpělivosti přetekl. (MatyM)

Související novinky

Juniorfest 2013 se blíží

Juniorfest 2013 se blíží

28.10.2013

Termín VI. ročníku mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež JUNIORFEST 2013 se neúprosně blíží. Horšovský Týn, Plzeň a Dobřany se stanou od 9. do 13. listopadu 2013 dějištěm tohoto stále… (více)

Reklama

Reklama